Перейти до вмісту
Юлькин

Перец консервированный

Recommended Posts

Перец болгарский - 3 кг (мясистый)

маринад:
Вода - 1 л
Сахар - 1 ст.
Чеснок - 1 ст.
Уксус - 1 ст.
Подсолнечное масло - 1 ст.
Соль - 2 ст. л.

584071242.jpg
 

Способ приготовления:


Маринад вскипятить. Нарезанный, очищенный от крышечек и семян болгарский перец, 5 минут варить в маринаде. Затем перец сложить в банки, залить горячим маринадом и закатать. Закатанные банки перевернуть вверх дном и укутать одеялом.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×