-
Публікації
90 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
28
Максим Chef last won the day on 24 березня
Максим Chef had the most liked content!
Про Максим Chef
-
Звання
Осваивающий
Контакты
-
Сайт
https://youtube.com/@NikkiYummy
Информация
-
Город
Київ
Відвідувачі профілю
Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам
-
-
Ділюсь рецептом вишуканого та неймовірно смачного паштету із курячої печінки, який смакуватиме вам і на сніданок, обід, та вечерю. Весь секрет у способі його приготування. Швидко, смачно, та ще й на додачу рецепт смачного та корисного апельсинового конфітюра описаний у відео. Склад: Печінка куряча - 700 гр Морква - 150 гр Цибуля - 150 гр Вершкове масло - 120 гр Вершки 18% - 120 гр Молоко - 150 гр Сіль перець за смаком! Апельсиновий конфітюр: Апельсини - 3 шт Цукор - 1,5 ст. ложки Вода - 100 гр
-
-
https://youtu.be/G--KiayBa-s?si=A--oTpHKDGX4Rfmg Зберігайте рецепт⬇️ Баклажан - 4 шт Болгарський перець - 1 шт Помідор - 1 шт Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) Сіль Перець Часник - 20 г Зелень - 15 г Сітка жирова баранини - 500 г Для соусу : Баклажан - 1 шт Кріп - 10 г Часник - 1 г Йогурт без цукру - 150 г Сіль за смаком
-
-
-
Чи обожнюєте ви страви з капусти? Ось я особисто дуже і сьогодні я підготував унікальний рецепт з курячого фаршу та капусти — це найбюджетніший варіант дуже смачної страви, яку приготувати зможе кожен. Зберігайте цей рецепт та приготуйте його своїм близьким та друзям) Капуста -1 шт Курячий фарш - 600 г Цибуля -150 г Сухий часник - 0,5 ч/л Зелень -10 г Яйця - 2 шт Борошно - 3 ч/л Копчена паприка - 0,5 ч/л Сіль Мені цього кляру на весю капусту не вистачили тому сміливо готуйте подвійну порцію)
-
-
Майонез без сирих яєць! Всі питають цей рецепт! https://youtu.be/49ROKwL3sQE Майонез Олія соняшникова - 200 гр Молоко пастеризоване - 100 гр (має бути кімнатної температури), Жовток відварений - 3 шт. Гірчиця –міцна 30 гр, Сіль – 4 гр, Цукор - 2 г Сік лимона – 10 гр Рекомендую зберігати не білше 4 днів😉
-
-
Якщо ви шукаєте легкий у приготуванні, з повітряними коржами та неймовірним смаком торт, тоді цей рецепт точно для вас. Мʼякі коржі, ніжний крем, згущене молоко і неперевершений смак - цей торт підійде як для святкового столу, так і коли хочеться чогось смачненького. В цьому відео покажу вам покроковий рецепт десерту, який може зробити кожен. Для приготування нам потрібно взяти миску, розбиваємо два яйця, додаємо какао, згущене молоко, ванільний цукор, сіль, розпушувач, олію. Всю цю масу також гарно змішуємо, додаємо муку та знову перемішуємо, і в останню чергу додаємо молоко і все разом змішуємо, щоб утворилась однорідна маса без комочків. Перемішавши все, розігріваємо сковорідку та один за одним смажимо наші коржі. Весь секрет у приготуванні тіста для цих коржів, за допомогою якого вони максимально мʼякі та пухкі. Далі робимо крем, поєднуємо творог (домашній сир) з цукровою пудрою та вершками і збиваємо всю цю масу міксером. Далі коржі перемішуємо з ніжним кремом, а сам торт прикрашаємо ягодами. Дуже смачно, неймовірно швидко та легко. Ось секрет приготування смачного десерту та гарного настрою. Склад продуктів: Яйця - 2 шт Молоко - 250 г Борошно - 200 г Згущене молоко - 120 г Розпушувач - 10 г Олія - 50 г Какао - 40 г Сіль - 1 г Ванільний цукор Ніжний крем: Творог (домашній сир) - 400 г Цукрова пудра - 60 г Вершки - 250 г Ягоди
-
-
-
Так часто буває, що вдома у кожного може залишитись вчорашнє картопляне пюре, і часто люди викидають його. А можна натомість скористатись цим рецептом та приготувати із вчорашнього пюре смачну, легку та швидку страву для всієї родини. Рівно 5 хвилин і все готово. Маленьким секретом є сир, який ми додамо, і який надасть страві цікавого смаку та текстури. Скоринка хрустка, а в середині ніжне картопляне пюре з тягучим сиром. Ось такий простий лайфхак, за допомогою якого вчорашнє пюре буде швидкою стравою на наступний день. Візьміть картопляне пюре, додайте два курячих жовтка (а з білків, які залишаться можна зробити яєчню), сухий часник, дрібку солі, муку - ретельно все перемішайте. Потім додайте натертого на крупній терці сиру сулугуні (моцарели, або будь-якого іншого улюбленого сиру), і знову все ретельно перемішайте. Так ви розподілите всі інгредієнти рівномірно. Далі формуємо картопляну котлету, щоб вся маса була зібрана і не розпалась. Котлету сформували, тепер беремо велику миску, в яку насипаємо панірувальні сухарі, і обволакуємо сформовану кульку у паніровці. Дістаємо котлету в панірувальних сухарях та робимо їй круглу форму за допомогою стакану або чашки (як вам зручно), трішечки надаємо форми, підправляємо та лопаткою викладаємо на дощечку. І так швиденько робимо багато кульок в золотистій паніровці. Тепер ставимо пательню на вогонь, чекаємо поки розігріється, наливаємо олії та чекаємо поки олія також нагріється, далі смажимо ці золотисті та смачні картопляно-сирні котлетки. Викладаємо наші котлетки на серветку, щоб трішки забрати олію. Страва готова. Скоринка хрустка, а в середині ніжне картопляне пюре з тягучим сиром. Смачно, швидко та легко. Додаю також інгредієнти: Панірувальні сухарі - 80 г; Курячі жовтки - 2 шт; Сухий часник - 1 г Картопляне пюре - 600 г Олія - 120 г Сир моцарела - 120 г Мука - 40 г
-
-
-
https://youtu.be/tefUbkjzDiw?si=DovQS3WAADDqN9HR Простий лайфхак, про який знають не всі. Якщо любите ласувати грецькими горіхами та додавати їх у різні страви, випічку та перекуси, тоді цей лайфхак для вас. В додачу до цього, ще неперевершений рецепт приготування смачненького з горіхів. Навіщо мучитись розбиваючи тверду скорлупу горіха? Достатньо вдатися до цієї маленької хитрості і процес чищення буде набагато легшим. Візьміть грецькі горіхи. Підберіть відповідну каструлю, яка за розмірами відповідатиме кількості необхідних горіхів, щоб вони могли туди усі поміститися. Варимо горіхи. Коли горіхи вистигнуть, можна швидко усунути їх скарлупу, затиснувши в долонях по два горіхи, щоб вони розкололися один об одний, або навіть один горіх. Секрет у тому, що окріп розм’якшує шкаралупу горіха, і після такої обробки буде легше роздушити. А ця горіхово-медова страва з нотками лимону точно не залишить вас байдужим.
-
1 рецепт (смачніше ніж піца) 00:00 Тісто - 300 г Перець болгарський - 80 г Гриби - 140 г Вершкове масло - 20 г Олія Сіль Перець Мука Соус томатний - 80 г Шинка куряча - 120 г Цибуля - 20 г Кріп - 10 г Сир фета - 70 г Моцарела - 150 г Рукола - 15 г Тісто: Дріжджі - 12 г Вода температурою 30 градусів 255 г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Соус для піци: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування тіста: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години; Приготування піци: Спочатку наріжте всі інгредієнти та обсмажте гриби; Формуйте коло з тіста та змастіть половину кола томатним соусом (80г); Далі викладіть шинку (120 г); Наступними викладіть смажені гриби (60 г) та цибулю (20 г), кріп (10г), болгарський перець (80г), сир фету (70г); Все це посипте зверху моцарелою (150г) та накрийте другою половиною тіста; Щільно натискайте на краї тіста, щоб воно зклеїлося між собою; Змащуйте піцу томатним соусом та ставте в розігріту пічку 220С на 18 хв. Дістаньте піцу з пічки та дочекайтесь поки вона трохи вистине. Посипте зверху руколою, потім розрізайте. Смачного! 2 рецепт (найсмачніші кабачки) 1:57 Кабачок - 300 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 100 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 10 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 220 С духовку на 17 хвилин Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! 4:54 Куряче філе 1 шт 220 г Копчена паприка 2 г Часник 2 г Перець за смаком Сіль за смаком Соєвий соус 40 г Олія 20 г Мед 50 г Гіриця солодка 25 г
-
1 рецепт ⬇️ 0:00 Салат з курячою печінкою. Ягідний соус ⬇️ Чорна смородина - 150 г Цукор - 60 г Біле вино - 80 г Вода - 150 г Куряча печінка - 80 г Вершкове масло - 20 г Мікс салату - 50 г Оливкова олія - 10 г Помідор - 50 г Рукола - 15 г Груша - 40 г Ягідний соус - 40 г 2 рецепт⬇️ 00:57 Шаурма з курячої печінки Маринад: Куряча печінка - 500 г Цукор Сухий часник 1г Чорний перець Сіль Молоко - 150 г Трішки олії в кінці після того як печінка замаринувалась. Соус: Йогурт без цукру - 200 г Огірок - 80 г Міцна гірчиця - 40 г Сухий часник - 2 г Сіль Зелень 10 г Листя салату 25 Морква 20 Червона цибуля 15 г Сир Чеддер 3 шт
-
Дуже простий та швидкий рецепт Домашньго хлібу. Інгредієнти: Кефір - 200 г Сіль - 2 г Вода - 100 г Борошно - 520 г Олія - 50 г Розпушувач - 2 г Вершкове масло - 50 г Кріп Часник Спосіб приготування: В миску наливаємо теплий кефір, олію, насипаємо цукор та сіль, наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо; Додаємо муку та перемішуємо; Вимішуємо тісто, формуємо кулю та розрізаємо її навпіл, потім нарізаємо шматочки тіста та формуємо маленькі кульки; Накриваємо кульки легкою тканиною та залишаємо на 10 хвилин; Соус: До вершкового масла додаємо часник та кріп, перемішуємо; З кульок формуємо млинчики, розтягуючи тісто; На розігріту сковорідку викладаємо млинчики з тіста та підсмажужмо з двох сторін; Змащюємо вершковим маслом
-
Тісто: Дріжджі - 10 г Вода температурою 30 градусів 255 г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Спосіб приготування: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу; Соус: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування соусу: 120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль; Збиваємо все в блендері; Наш соус готовий; Начинка: Шампіньйони - 45 грам Сир моцарела - 200 грам Соєвий соус - 20 грам Цибуля - 20 грам Томатний соус - 120 грам Салямі - 100 грам Болгарський перець - 30 грам Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії; Нарізаємо цибулю; На піцу зверху намазуємо томатний соус; Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби; Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху; Ставимо в розігріту до 250 С піч та випікаємо 15 хвилин; Смачного)
-
Зберігайте рецепт⬇️ Кабачок - 350 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 120 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 20 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 195 С духовку на 20 хвилин. Смачного)
-
Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! Куряче філе 1 шт 220 г Копчена паприка 2 г Часник 2 г Перець за смаком Сіль за смаком Соєвий соус 40 г Олія 20 г Мед 50 г Гіриця солодка 25 г Беремо куряче філе та за допомогою виделки робимо безліч дірочок, щоб м’ясо швидше промариновалося, потім додаємо копчену паприку, сухий часник, перець чорний, сіль, соєвий соус, олію, накриваємо фольгою та ставимо в розігріту духовку 220С на 35 хв. Поки куряче філе запікається ми приготуємо соус для запікання. Для цього нам знадобиться, мед, солодка гірчиця та олія, все змішуємо. Потім достаємо куряче філе та змащюємо гірчичним соусом та ставимо запікати ще на 10 хв при температурі 200С. Куряче філе готове, нарізаємо та поливаємо соусом який залишився після випікання.
-
Зберігайте рецепт корисного майонеза! Олія соняшникова - 200 гр Молоко пастеризоване - 100 гр (має бути кімнатної температури), Жовток відварений - 3 шт. Гірчиця –міцна 30 гр, Сіль – 4 гр, Цукор - 2 г Сік лимона – 10 гр Рекомендую зберігати не білше 4 днів