Алцьона 12 061 Опубліковано: 31 травня, 2014 300 мл молока 3,2% 250 мл вершкіа 35% (можна домашні) 35 г сухого молока 90 г цукру 10 г крохмалю 1 пакетик ванільного цукру В кастрюльке перемешать сахар, сухое молоко, ванильный сахар. Добавить понемногу 250 мл молока (я беру домашнее). В оставшиеся 50 мл молока добавляем крахмал. Молочную смесь в кастрюльке, постоянно помешивая венчиком, довести до кипения, добавить крахмал, варить до загустения. Снять с огня, накрыть пленкой, остудить. Сливки взбить до мягких пиков и смешать с молочным киселем. И сливки, и кисель должны быть холодными!! Смесь заливаю в мороженицу (у меня Клатроник) на 30 минут. Мороженое насыпаю в пластиковые судочки и в морозилку, чтобы получились красивые шарики, и просто для хранения. Это мое самое любимое мороженое. Делаю с разными добавками: и вкусно, и красивые разноцветные шарики. На этот раз добавила перебитую с сахаром клубнику (добавляю в мороженицу в процессе работы). 3 Дяна, Наташшшка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 28 вересня, 2016 @Алцёна,а какую роль здесь играет сухое молоко? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 вересня, 2016 @fronya40, Танюш, вот уж не знаю Может кто подскажет. Этот рецепт у меня давненько и мороженое из него вкуснее всех остальных, где сухого молока нет 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 вересня, 2016 Девочки, может сухое молоко здесь для вкуса, я его люблю ложкой есть :vkusno 1: , конечно если качественное 2 Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 вересня, 2016 @inucya, и я люблю))) оно так интересно к небу прилипает и хрустит 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 28 вересня, 2016 я чего спрашиваю- у меня нет сухого молока и я чего то предвзято к нему отношусь ( почти беспочвенно)...вот и думаю сделать- но без сухого молока. а купить качественное- даже не представляю где... 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 вересня, 2016 Танюш, та оно получится, конечно же!!! Я очень редко на сухое попадаю, но когда вижу в продаже, то покупаю себе пакетик. Только не берите никто такое оно коровой воняяяяет((( 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 січня, 2023 Завжди серед зими хочеться морозива. В магазині на мене косо дивляться, коли в морози його купую Не знають вони, що я ще і вдома влаштовую цілу фабрику морозива) Почала зі свого улюбленого "Пломбіру". Зробила цього разу на домашньому вершку, власноруч зібраному з банки молока. Два дні постояв він у холоді, а тоді непогано збився міксером. І морозиво вийшло чудове, не рідке. Заварила наступну партію з корицею. Побачу, що воно вийде. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 січня, 2023 В 28.09.2016 в 15:02, Алцьона сказав: Танюш, та оно получится, конечно же!!! Я очень редко на сухое попадаю, но когда вижу в продаже, то покупаю себе пакетик. Только не берите никто такое оно коровой воняяяяет((( До речі. Купила знову таке молоко, іншого не було. І це вже не пахтіло. Мабуть, то була невдала партія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 155 Опубліковано: 21 лютого, 2023 Дякую за посилання на цей рецепт, я його не бачила. Треба обов'язково приготувати, наче за описом не складно готувати. Морожениця моя щось стоїть і стоїть без діла. Треба її сьогодні ввечері у морозилку поставити, нехай готується до роботи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 лютого, 2023 54 хвилини тому, Olima сказав: Дякую за посилання на цей рецепт, я його не бачила. Треба обов'язково приготувати, наче за описом не складно готувати. Чекатиму відгуку) Так, готувати легко. І прекрасно виходить на домашньому молоці і домашніх вершках, зібраних вручну. 58 хвилин тому, Olima сказав: Морожениця моя щось стоїть і стоїть без діла. Треба її сьогодні ввечері у морозилку поставити, нехай готується до роботи. Моя чаша прописана в морозилці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 155 Опубліковано: 13 березня, 2023 Алла, я сьогодні зробила морозиво, але не все добре вийшло і зараз розповім чому. Поставила я закіпати молочну суміш, а вона у мене звернулася. Я рішила, що молоко підкисло, першу порцію вилила, взяла інше молоко, знов поставила, знов воно все звернулося. Потім я поставила молоко, щоб закипіло, все пройшло нормально, молоко закипіло і не звернулося. Я в інтернеті знайшла, що сухе молоко можуть робити з сироватки, і від нього звертається молоко, як раз мій випадок . Вирішила я не вилівати другим разом, а заварила кисель, наче нічого такий киселик вийшов і грудочок майже не видно. Потім я доробила морозиво, воно навіть на смак таке добреньке вийшло, але відчуваються ті заварені грудочки. Тепер треба шукати нормальне сухе молоко і спочатку його перевіряти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 березня, 2023 1 година тому, Olima сказав: Алла, я сьогодні зробила морозиво, але не все добре вийшло і зараз розповім чому. Ніколи з таким не стикалась і звісно ж, не могла б і подумати про таке. Буду тепер знати! А морозиво гарненьке вийшло, грудочок на фото і не видно, як у киселику) Яке в тебе сухе молоко? Я останні порції варила на тому, що вище фото є. Нормально себе поводить прикип'ятінні. Хоча, то ж лише фасувальник, а хз, яка партія коли попадеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 155 Опубліковано: 13 березня, 2023 Купляла на развіс, тому навіть не знаю, який виробник. Добре, що хоч трохи взяла, бо у продавчині не було здачі, а у мене із дрібних була лише двадцятка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 14 березня, 2023 От же ж. Тепер треба придумати, куди те молоко пристроїти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах