Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 29 січня, 2016 Ингредиенты: Корж:Яйце - 5-6 шт.Цукор - 2 стак.Сметана - 1 стак.Амоняк - 1 ч.л.Борошно - 2 стак.Какао - 4 ст.л.Маргарин розтоплений - 6 ст.л.Крем:Молоко - 0,5 лМанка - 4 ст.л.Цукор - 1 стак.Масло селянське - 300гМак - 1 стак.Цукерки "Пташине молоко" Спосіб приготування Для тіста: Білки збити на піну з цукром, додати жовтки. Потім влити сметану, вимішану з амоняком. Увесь час збивати міксером. Пізніше поступово додавати борошно, вимішане з какао і порошком для випічки. Спекти два коржі (я спекла цього разу один великий ,39х39, і розрізала ) Для крему: Молоко, манку і цукор заварити . Коли вистигне, додати масло і мак (попередньо мелений і запарений) Складаємо торт: корж-крем-цукерки-крем-корж. Смачного! Примітка Цукерки можна замінити зефіром у шоколаді. Рецепт із журналу "Рецепти господині" . 14 Дяна, Фрезия, ang-kay та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николаишна 1 569 Опубліковано: 29 січня, 2016 Оксанко, цікавий рецепт! Цукерки всередині-класно) і так просто! Подяка! 2 Юлькин та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 29 січня, 2016 Люда,дякую! Торт смачний і в розрізі досить цікавий. І величенький виходить. 1 Николаишна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 30 січня, 2016 Гарнесенький пляцок. Спасибо за рецепт. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 січня, 2016 Оксаночка, такой удивительный и улыбчивый! Спасибо, за рецепт! 2 Уляна-ляна та ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 30 січня, 2016 Анжела,Наталя, і вам дякую,що звернули увагу на цю "посмішку". Торт і веселий і смачний.Можливо це мені так здається,тому,що я люблю все з маком(а ще з горіхами і з родзинками,і...) .А в цьому тортику ще коли смакуєш,то відчувається легенький хрускіт шоколадної поливки з цукерок. 3 Николаишна, Natali06 та ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах