Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 7 вересня, 2017 Ой, девочки, спасибо! Приятно очень, но это все же не талант, а некоторые способности))) 4 Алцьона, Vilapo, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 вересня, 2017 Танюша, в твоих кукол нельзя не влюбиться! Согласна с девочками на все 200% - они шедевральны! А Меланьюшка - просто обаяшка!!! Танечка, а скажи плиз, какой они высоты? 4 Twist, Фрекен Бок, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 7 вересня, 2017 Наташа, спасибо!) Мелания 22 см. В среднем все ребята до 25см. 3 Vilapo, Алцьона та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 8 вересня, 2017 Танюшко, усі твої ляльки люблю, всі вони живі та з характером. Меланька така шкодна, красунька, але мені дуже Катруся подобається, такий підліток-їжачок, а вираз обличча просто неймовірно живий. 3 Алцьона, Natali06 та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 8 вересня, 2017 А я вирішила, надіюсь хватить терпіння і наснаги, покривало гачком зв"язати ось таке http://st.stranamam.ru/data/cache/2015sep/04/24/17174297_29156thumb650.jpg 7 Vilapo, inucya, Qween та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 8 вересня, 2017 А я вирішила, надіюсь ватить терпіння і наснаги, покривало гачком зв"язати ось таке http://st.stranamam.ru/data/cache/2015sep/04/24/17174297_29156thumb650.jpg Для меня подобные масштабы неподъемны. Потолок - салфетка на журнальный стол))) 2 valuhka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 8 вересня, 2017 а в мене нова сорочка рожева, така гарна, дуже подобається техніка як завжди старовинна -мережка, лиштва, солов'їни вічка, верхоплут, зубцювання, курячий брід. Взір придумала сама 20 Qween, Kira, N@T@ та 17 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 8 вересня, 2017 Для меня подобные масштабы неподъемны. Потолок - салфетка на журнальный стол))) Глаза бояться - руки делают, тут тоже салфетка, но не одна))) @Сусля, Я тобі вже на ФБ писала - дуууууже ніжно, гарнюня сорочечка 5 valuhka, inucya, Kira та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 9 вересня, 2017 А я вирішила, надіюсь ватить терпіння і наснаги, покривало гачком зв"язати ось таке Наталочка, бажаю щоб склалося! Дуже масштабно і ошатно. А як застілають гарно таке покривало? Ну щоб постіль не виглядала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 9 вересня, 2017 а в мене нова сорочка Тетяночко, дуже гарно! І візерунок і тканина. Я тількі не зрозуміла повний фасон. Сорочка коротка, так? 2 inucya та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 9 вересня, 2017 А як застілають гарно таке покривало? Ну щоб постіль не виглядала. Аня, я хочу пришити знизу в тон х/б підкладку 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 9 вересня, 2017 Дякую! Я купила схоже покривало. І якось воно не дуже гарно віглядає на постілі. Мама теж казала щоб пришити його на тканину, а я не прислухаласяь. Зараз мама приїде і скажу щоб вібрали разом тканину. А то покривало гарне, а ми не користуємось. 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 9 вересня, 2017 Наталочка, а може якусь контрастну тканину ліпше ніж в тон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 9 вересня, 2017 Наталочка, а може якусь контрастну тканину ліпше ніж в тон? В мене не вийде зовсім в тон, тому що в мене воно буде двокольорове - беж і коричневий, тому попробую два варіанти підкладки і побачу , яка краще підійде. Однотонне взагалі можна на контрастний колір посадити, наприклад - червоне покривало на чорний, або білий, в залежності від дизайну спальні Можна дома. щось ростелити ( скатертину чи штору) певного кольору і покривало зверху покласти - ось так і визначишся з вибором))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 9 вересня, 2017 Дякую ! Так і зробимо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 13 вересня, 2017 Я тількі не зрозуміла повний фасон. Сорочка коротка, так? так, коротка, а фасон звичайний реглан. 2 Алцьона та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 18 вересня, 2017 Добрый вечер, девочки! Пришла показать вам свою новую малышку. С лёгкой руки Юли зовут ее Мелания.IMG_20170907_182626_778.jpgIMG_20170907_182439_832.jpgIMG_20170907_182253_650.jpg Танечка, это же просто чудо! Глазищи бездонные и столько в них очарования! Прими мое восхищение! 2 Vilapo та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 18 вересня, 2017 а в мене нова сорочка рожева, така гарна, дуже подобається DSC_0673п.jpg DSC_0671п.jpg DSC_0670п.jpg DSC_0672п.jpg техніка як завжди старовинна -мережка, лиштва, солов'їни вічка, верхоплут, зубцювання, курячий брід. Взір придумала сама Какая же сорочка нежная получилась! Очень-очень красивая и мастерски сделанная вещь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 18 вересня, 2017 Девочки, я тоже хочу показать вам свои новые работы. Это два кофейных короба, поднос в рустикальном стиле и шкатулка для украшений. 14 Kira, Natali06, inucya та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 18 вересня, 2017 @Twist, Яка краса!!! :0_8e0d2_28d964f1_S: Я тоже такое хочу! 1 Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 19 вересня, 2017 Мариша, какая красота, шкатулочек для украшений в моем случае никогда много не бывает. А мама, так вообще сундуками цацки собирает (не подумайте, что золото, она по серебру млеет) Даже малая, когда на выходные приезжала, забрала свою шкатулочку с украшениями в общагу 3 Twist, Алцьона та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 19 вересня, 2017 Я так понимаю, что продаются основы для шкатулок, а вот объемные элементы, есть готовые или, Марина, ты сама их мастеришь? Просто они со шкатулкой выглядят настолько единым целым, что аж дух захватывает 3 Twist, Алцьона та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 вересня, 2017 Марина, у меня как "царские шкатулочки" иначе не подберу слов!! Шикарно. Вот шкатулка для украшений, например, да она сама - украшение!!! 2 Twist та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 вересня, 2017 На выставке рукоделия увидела платьице... и теперь стоит оно перед глазами, так понравилось ... вот бы дочке такое сделать Подскажите, какую тканюшку на такое изделие надо брать? 1 Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 19 вересня, 2017 @Twist, Яка краса!!! :0_8e0d2_28d964f1_S: Я тоже такое хочу! N@T@, Наталия, очень рада, что вам работы нравятся! Спасибо большое за такую оценку! Может все таки решитесь осваивать еще один вид рукоделия? Мужу сделаете какую-то вещицу (для хранения часов, к примеру, или купюрницу), он и не будет возражать 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах