Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 6 грудня, 2016 чи викладе Улянка сюди свій відеозвіт) Алла,атож ! Нам усім дуже смакують такі сирники. У мене на роботі дівчата теж їх хвалять,адже вони такі смачні ! Дякую,що переглядаєте їхні відео (адже для дітей це важливо). А ви з донечкою вже щось наміркували ? І я пішла лайкнула. Добрі сирники! Таня,дякую! Я тепер тільки за цим рецептом готую сирники (і вже не тільки я ). Вони таки добрі! 3 fronya40, Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Ні, ще не придумали нічого. Саме наш татусь вдома був, тож вся увага йому) А тепер вирядили, то буде час подумати, подивитись. І мені ці сирнички подобаються, але роблю рідко, бо сир домашній, а з нього тяжче готувати такі смаколики( 2 Уляна-ляна та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 12 грудня, 2016 Леночка,несу тебе огрооомнейшую спасссибуууу!!! Я то сырники всегда умела делать,с самого самого раннего,почти с 15 лет.делпла разными способами. Но этот бест оф зе бест. Просто легкотня! Никакой возни.и самый этот прикол- шарики на сковородку и приплюснула потом вилкой.один в один.ни один не пригорел.один творог! В общем,поклон тебе! 3 Vilapo, Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 12 грудня, 2016 Танюша, на здоровье :m0590 (1):!!! 3 Алцьона, Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 грудня, 2016 бо сир домашній, Алла,а я тільки з домашнього сиру готую (мій чоловік нічого молочного з магазину не признає) .От тільки ретельно його віджимаю,щоб сироватки не було. Не надякуюсь Лєночці за цей її рецепт. Отакий Швидко,смачно і,головне,надійно( щоразу виходять у нас такі сирні сирнички ) 3 Vilapo, valuhka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 грудня, 2016 я тільки з домашнього сиру готуюТоді і я спробую ще раз)) 2 Vilapo та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 грудня, 2016 На завтрак были у меня сырники! Все получилось!! И из домашнего творога!!! Обкатывала в кукурузной муке. Получились очень румяные, будто пригорели, но на самом деле нет, видать, мука! И еще. Вот с пылу-жару сырники не таВо мне(( а когда прохладненькие, то раскрывается весь вкус... Леночка!!! Спасибо за науку!! 4 Kira, Vilapo, Уляна-ляна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 13 грудня, 2016 а когда прохладненькие, то раскрывается весь вкус... І мені також більше смакують трішки охолоджені.Тоді відчувається,що це-сирники. 3 fronya40, Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 грудня, 2016 а когда прохладненькие, то раскрывается весь вкус... І мені також більше смакують трішки охолоджені.Тоді відчувається,що це-сирники. отож бо!! 3 Vilapo, fronya40 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 13 грудня, 2016 Дівчатка, мені дуже приємно, що рецепт моїх сирників Вам сподобався і користується популярністю . Готуйте, радуйте рідних ! 3 fronya40, Алцьона та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах