О-л-я 112 Опубліковано: 7 квітня, 2015 Рада приветствовать всех гостей моей странички! Расскажу немного о себе.... меня зовут Ольга, родом из Херсона, я кондитер-любитель, постепенно идущий к своей мечте- стать профессионалом... очень люблю учиться и познавать что-то новенькое. хочу ознакомить вас с некоторыми моими работами... 13 lana19, Юлькин, Izvarina та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
О-л-я 112 Опубліковано: 7 квітня, 2015 Свадебные торты: 10 nestr, Алцьона, Николаишна та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
О-л-я 112 Опубліковано: 7 квітня, 2015 детские торты: 6 Николаишна, Юлькин, Izvarina та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
О-л-я 112 Опубліковано: 7 квітня, 2015 торты для мужчин: 5 Jefry, Алцьона, damilaj та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
О-л-я 112 Опубліковано: 7 квітня, 2015 торты для юбилеев: 11 lana19, Николаишна, Алцьона та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тома 1 Опубліковано: 14 листопада, 2017 Дуже гарні роботи 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах