Уляна-ляна 2 553 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Ингредиенты: мед-250г борошно-500г цукор-250г яйце-4шт молоко-1склянка дріжджі-20г вершкове масло-100г сода-1ч.л. кориця-1ч.л. посічені горіхи-100г цукати,або варення з дині-100г Спосіб приготування Розтерти масло з цукром і яйцями, влити зварений з корицею мед, розведені в молоці дріжджі і вимішати. Додаючи потроху просіяне борошно з содою,розтирати до консистенції густої сметани.Коли зявляться пухирці, вимішати з грубо посіченими горіхами,цукатами,або варенням з дині і вилити в змащену жиром і притрушену борошном форму.Пекти спочатку в теплій духовці (150 °C) ,а як тісто підійде-в гарячій (190-200 °C) протягом години. Такої консистенції у мене тісто,вимішане до пухирців. Увесь рецепт переданий дослівно,в оригіналі. Мої зміни: у мене не було цукатів і варення з дині,тому я замінила родзинками і замороженими вишнями. Я випробувала випічку в чотирьох варіаціях. Перша. По рецепту -в духовці. Моя помилка-не прослідкувала за підніманням тіста і ,мабуть, зарано включила температуру на 200 °C,тому у коржа "зірвало кришу" (я її зрізала). Другий варіант-в мультиварці Декс 65 на програмі "випічка" 1год. Наливала по мітку-3. Виріс на 8 см плюс ще шапочка. Корж розрізала на торт перемазувати сметанним кремом. Цей варіант випікання медовика мені підходить."Взула і забула" називається. Третій варіант-вафельниця Домо для товстих вафель Вафлі готувались швидко-за 3-5хв.Дуже гарненькі на вигляд. Хрустка скоринка тільки відразу після випічки.Через годинку-дві вже відходить. На другий день медові вафлі залишаються пухкими,більш схожі на бісквітні. Також сподобався такий варіант-буду пекти ще. Четвертий- в кексниці Домо Випікались в першій партії-біля 8-10 хв,а вже інші-швидше, 5-6хв. Наливати потрібно трішечки більше,як на фото. А так кексики випеклись пухкенькі і смачненькі. Отож,за рецептом Дарії Цвек "Медовик дріжджовий",можна пекти і пиріг,і кексики ,і вафельки,і торти. Смачного!!! Готуйте із задоволенням!!! 8 Izvarina, Natali06, lissaKi та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 017 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Ого,скільки варіантів.Хоча Дарія Цвєк,це завжди безпрграшно. 2 lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 553 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Згідна,це таки безпрограшно. Вчора ще готувала її "медовик нашвидкуруч"-теж вподобала.Смачно і швидко! Сьогодні вже замісила тісто на бублики по її рецепту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Вкусняшка. Спасибо. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 553 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Анжелик,тебе спасибо! Я у тебя уже кое-чему научилась. А это вчерашний испеченный в мультиварке корж,но уже тортом. Не планировала готовить именно торт,но ,благодаря экспериментам в выпекании ,он у нас есть. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 313 Опубліковано: 2 листопада, 2015 Оксаночка, спасибо тебе огромное, что ты не просто поделилась таким замечательным рецептом, но произвела и показала 4! разных варианта выпечки! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 553 Опубліковано: 6 листопада, 2015 Наташ, рецепт универсальный получается..Бывает,что у кого то нет духовки,или нет мультиварки,или...,а испечь что нибудь хочется.Вот я и испекла в разных приборах. Может кому пригодится. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах