inucya 2 582 Опубліковано: 7 липня, 2016 Купают? В сладкой водичке? Я поняла, Наташенька, ты решила меня запутать окончательно! Пошла я в другую тему.. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 31 січня, 2021 несу звіт. Не судіть строго, шикарних дірок в мене не вийшло, але я все рівно дуже задоволена: хліб вийшов смачнющий (без кислинки!), скоринка така хрррустка, а м'якуш легкий-прилегкий. Я в захваті! Хліб в мене круглий, бо не маю корзин для розстоювання, підходив він у мене в друшляку з великими дірками. Випікала під великою гусятницею, бо побоялася в своїй духовці утворювати сильний відкритий пар. Розріз робила перший раз в житті обойним ножем))) Як би там не було, я сама не очікувала такого результату, однозначно буду пекти ще! 2 2 Lika_N, lana19, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 31 січня, 2021 Наталочка, дякуююююю! Ти велика розумничка! І все чудово у тебе вийшло! Мені здається він тааак пахне)))) бо шкірка така на вигляд, ну дуже пахнуча))))Головне, що ти задоволена тим, що ти робиш! Не хвилюйся поки за корзини і т. п. Друшляк для цього прекрасно підходить. Тільки підложи тканину, бажано натуральну. для надрізів купи лезо .воно найкраще для цього підходить. 1 1 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 31 січня, 2021 40 минут назад, Natali06 сказал: І все чудово у тебе вийшло! Мені здається він тааак пахне)))) бо шкірка така на вигляд, ну дуже пахнуча)))) Дякую, Наталю! Справді, дуже пахучий! Я так внюхувалася, все кислинку пробувала вловити - немає! Пахне свіжим білим хлібом і ще є легка нотка гірчинки від темної скоринки, там де розріз. Друшляк я виклала лляним рушником, добре обсипала його борошном, але все рівно рушник злегка пристав, на верхушці так і запеклися невеликі кострубаті закарлючки))) Лезо куплю, потрібно буде наловчитися робити правильні надрізи. Так мені подобається тісто на заквасці, працювати з ним одне задоволення. Ніколи дріжджове тісто не виходило в мене таким еластичним і прекрасним. 2 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 31 січня, 2021 Ой, и я прибiгла на цей аромат!!! Наталочка, хлiб в тебе вийшов шикарний!!! Зараз би скибку цього хлiбушка та з маслiцем, ммм.... ням-ням! 2 Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 31 січня, 2021 Дякую, Іннуся, хлібчик якраз для такого бутербродика. Я ще не втерпіла і розрізала його тепленьким, навіть не думала, що такий ніжний м'якуш вийде. Ох, дівчата, заразили ви і мене заквасочним хлібом! 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 1 лютого, 2021 Я дуже рада, що увас із заквасочкою така взаємна дружба)) Дуже приємно бачити твоі звіти і знати, що тобі подобається) а розрізи ти і сама навчишся. Головне гарне лезо і хороше верхнє натяжіння тіста. 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах