Мері 1 016 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Ингредиенты: Опара води-100г борошна -100г пшеничної закваски-150гТісто.Опара сироватки-150гборошна-360гсолі-1ч.л. олії кукурудзяної-1ч.л дріжджів пресованих-2-3 г Спосіб приготування Вечером в ХП замісити опару і залишити на ніч. Закваску брала прям з холодильника, вона в мене була ще юна, лише зранку відправила її вперше в холодильник.Зранку добавити всі інгредієнти крім солі і олії і включити заміс, черз 5 хв. добавити олію і сіль.Загальне вимішування 10 хв.Тісто м! яке не липне, добре відходить від стін відерка. Положити в миску для бродіння, перед тим гарно змазати її олією.Бродило 2,5 год.Два рази обминання (розтягування, складання) через 60 і 120 хв. Потім сформувала колобочок і в мисчину прикриту ллляною тканиною на виростання.60 хв зайняв цей процес. Перед посадкою в духовку перекинула на якусь круглу тацю, яка гордо займає місце каменя і зробила надрізи. Духовку нагрівала до 210 конвекція і пекла 10 хв.під ковпаком-залізною мискою, потім її витягла і Т знизила до 175, допікала ще 25 хв. Хлібчик цей присвячено нашому адміністратору Наталі, Наталці чи як їй більше подобається.Все, що в мене ось тут вийшло, то завдяки її підтримці, порадам і допомозі.Її віра в те, що у мене з несуразних буханок може вийти, щось близьке, до гарних буханочок, вселила надію.І ось я, придумала рецепт і зробила перші успіхи у красивій подачі буханочки.Дякую за натхнення, енергію.Приймате "первенца" Сподіваюсь, що з кожним разом буде краще. Дай Вам бог, здоровя. Пробуйте і тіштесь як і я))) Смачного. 15 Виталинка, Irina, Izvarina та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 5 листопада, 2015 С почином. Хлеб супер!!! :vkusno 1: 2 Мері та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Молодчина и умничка. 2 Мері та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Марьяна, мои искренние поздравления! Чудесный хлебушек! :smailuk10 (1): 3 Natali06, Twist та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Дякую за підтримку. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Марьяночка, с первым хлебушком тебя и с первым рецептом, на нашем форуме! Марьяночка, спасибо тебе огромное за такой чудесный хлебушек и такие теплые слова в мой адрес! Ведь ничего особенного я и не сделала... Я просто с первых минут видела, что тебе это очень интересно. Поэтому мне было в радость помочь тебе , в каких то маленьких подсказках! А уже ты сама ,своими талантливыми ручками, порадовала нас таким пышным хлебушком! Разрезы на нем раскрылись невероятно красиво! Спасибо тебе за новый рецепт и такой чудесный хлебушек! .Її віра в те, що у мене з несуразних буханок може вийти, щось близьке, до гарних буханочок, пи, си И таки вышло! 5 Twist, Izvarina, Svetlanaur та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Ой, як приємно читати рецепт на українській мові! Та таке добре присвячення! Вітаю Наталочко! Мар*яночко, дякую тобі за такий добрий, ласкавий рецепт. 5 lissaKi, Natali06, Izvarina та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Приймате "первенца" Сподіваюсь, що з кожним разом буде краще. Маряна, первенец прекрасный . Поздравляю с первым хлебушком, он хорош, и первым рецептом И надеюсь не последним 4 Izvarina, Мері, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 6 листопада, 2015 Ого!!!какой красавец! С почином! 3 Мері, Twist та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 6 листопада, 2015 Дякую,за гостинне прийняття.Сподіваюсь не останній мій рецепт)) 4 lissaKi, Izvarina, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 7 листопада, 2015 Маряна, хлебушек замечательный! :10: Такой весь ладненький и по домашнему уютный Поздравляю первым рецептом на форуме! 3 fronya40, Мері та Svetlanaur reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах