Мері 1 016 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Ингредиенты: Опара150 закваски пшеничної (2 рази перед тим покормленої)100 борошна пшеничного30 г водиТістоВся опара 150 г пюре рисового (рис відварений і блендером збитий)150 г сироватки350 пшеничного борошна50 кукурудзяного борошна1ч.л. меду(з гіркою)1ч. л солі з (з гіркою)1 чл олії кукурудзяної. Спосіб приготування Із попередньо два рази підгодованої закваски ,ввечері відміряю потрібну кількість і в ХП замішую опару з водою і борошном. Зранку добавляю всі інші інгредієнти ,крім солі і олії і замішую тісто.Через 5 хв від початку замісу ,добавляю сіль й олію,і ще 5 хв.йде заміс. Тісто мяке,приємне,викладаю в змащену миску і на бродіння.Цей процес зайняв 3 год. через 60 і 120 хв. від початку виброджування тісто розтягнула і склала. Потім через 3 години сформувала колобок і в миску з лляною тканиною на виростання. Через 120 хв. все було готове до посадки в духовку,яку перед тим розігріла до 240 .При посадці хліба,зразу збавила до 200 і пекла 10 хв.під кришкою,а потім Т знизила до 160 і включила конвекцію,допікала ще 25 хв. Примітка Ще раніше на російському форумі я побачила Анжелині хліби і була вражена.Було приємно,що вона зУкраїни.Так ми й познайомились.ЇЇ як і п.Наталю,я доймала своїми надокучливими питаннями про процес хлібопечення.Ще тоді у мене не було нормальної духовки і всі мої спроби терпіли фіаско.Тепер ситуація трохи ліпша і я можу наблизитись до процесу створення справжнього хліба..Хай з помилками,недотриманням інструкцій,режимів чи температур.Але це мій шлях,який я поступово прокладаю,на який мене надихнули фантазійні Анжелині хліби.Я звичайно,ще новачок ,але маю надію,хоч трохи наближусь до своїх вчителів.Їх .як і хліба багато не буває.Кожен накладає відбиток на творчий шлях.Я вдячна ,що мене слухали і підказували.Сподіваюсь,що поради не пройшли мимо.Дякую,Анжел. Я тут новичок на форумі,і часу йому багато не приділяю.Але мені хочеться ,щоб він розростався і тут можна було б знайти різні рецепти ,поради і просто відвести душу.Хочеться залишити свій скромний слід,може комусь стане цікаво й мій рецепт. Смачного! 10 Юлькин, Natali06, Уляна-ляна та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Какая красота! :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Марьяночка, спасибо огромное за посвящение!. Очень приятно и неожиданно. Даже в названии использовала мое любимое слово в хлебе "фантазия" и в этих традициях хлеб придумала. Хлебушек отличный получился. Дерзай и вперед! Все у тебя получится, если есть желание, а оно у тебя есть. И ручки оттуда откуда надо растут. Спасибо тебе еще раз. 2 fronya40 та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Марьянчик, очень красивый хлебушек у тебя получился! И мякиш красивенный! Умничка! 150 г пюре рисового Марьянчик, а подскажи на счет рисового пюре. Это просто отваренный до готовности рис или ещё и пюрирован? 2 fronya40 та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Хліб "Фантазія" для Анжели Анжелік, щиро вітаю! 2 ang-kay та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Какая красота! :vkusno 1: Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Марьяночка, спасибо огромное за посвящение!. Очень приятно и неожиданно. Даже в названии использовала мое любимое слово в хлебе "фантазия" и в этих традициях хлеб придумала. Хлебушек отличный получился. Дерзай и вперед! Все у тебя получится, если есть желание, а оно у тебя есть. И ручки оттуда откуда надо растут. Спасибо тебе еще раз. Я ж знала,як назвати,щоб ти зразу зрозуміла)))Дякую. 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Марьянчик, очень красивый хлебушек у тебя получился! И мякиш красивенный! Умничка! 150 г пюре рисового Марьянчик, а подскажи на счет рисового пюре. Это просто отваренный до готовности рис или ещё и пюрирован? Дякую щиро.Добавила яке пюре.Відварювала рис а потім пюрировала блендером,майже без рідини. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 12 листопада, 2015 Марьяна, очень красивый хлебушек! :10: И разрезы, и мякиш - класс! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 15 листопада, 2015 @Мері,красивый хлебушек!! Я тоже впервые хлеб в духовке пекла по девочкиным наставлениям!! А даже браться сначала не хотела,теперь хлебопечка простаивает, после духовочных это уже не то! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 15 листопада, 2015 Марьяна, очень красивый хлебушек! :10: И разрезы, и мякиш - класс! Дякую.Ваша похвала,дорого вартує :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 15 листопада, 2015 @Мері,красивый хлебушек!! Я тоже впервые хлеб в духовке пекла по девочкиным наставлениям!! А даже браться сначала не хотела,теперь хлебопечка простаивает, после духовочных это уже не то! Спасибі.Так з духовки хліб кращий і процес таємничо-святковий.А ХП не простоює,а допомагає місити.Без неї я б на духовку не сильно наважилась Я памятаю ті часи коли в 13-14 років місила руками на сімю з 7 чоловік і пекли раз в тиждень в печі.ОМГ 2 Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах