Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 листопада, 2015 Ингредиенты: Тушка курки-1 шт Яблука - 500г Помідори - 300г Маргарин - 100г Масло вершкове - 100г Біле сухе вино - 1 склянка Сухорі - 2 ст. л. Сир твердий-50г Мелений перець,сіль Спосіб приготування Тушку курки посолити, поперчити, обсмажити в маргарині,поділити на порції і скласти у посуд. На м'ясо положити стушковані з маргарином до напівготовності нарізані кружальцями помідори, цибулю та обчищені яблука. Посипати їх натертим на грубій тертці твердим сиром , сухарями. Вкинути в посуд масло , влити вино і поставити в гарячу духовку на годину-півтори при тампературі 180 градусів. Примітки Запікала в скляній формі і прикривала фольгою.За 10 хвилин до кінця запікання фольгу зняла,щоб страва зарумянилась.Подати можна із смаженою картоплею. Я подавала з відвареним рисом і кабачковим салатом Кабачки в маринаде Але таку курочку можна смакувати з будь-яким салатом чи огірочками-помідорчиками. Рецепт взятий з книги Д.Цвек "До святкового столу". Смачного!!! 7 Сусля, Vilapo, олеся26 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 листопада, 2015 Доверила своим деточкам опубликовать рецепт,так они аж четыре раза постарались какие то кнопочки нажимать.Ждем,когда модераторы нам помогут исправить нашу ошибку. Уже все хорошо.Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Оксаночка, курочка ну овень аппетитно выглядит! Представляю этот вкус!, томленый в вине! Ммммм, вкуснотища! Спасибо, что делишься с нами такими рецептами! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Какой рецепт душевный!!!! Обязательно приготовлю 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Наташ,Таня,мяско смачне і ніжне.А пахне! Приготуйте,не пожалкуєте! Моїм сподобався бульйончик і навіть не відкидали яблучка з помідором .Все смачне! Дякую,що звернули увагу на рецепт 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Така курочка не може бути несмачною...Слинки то течуть)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Мері,то таки твоя правда, курочка- смачна! І нічого складного в приготуванні нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олеся26 494 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Обязательно приготовлю, спасибо за рецепт. Оксана а можно свежие помидоры заменить на перебитые блендером и замороженные? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Смачненьке курча! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Олеся,я не пробовала с замороженными.Но можно проекспериментировать.В следующий раз возьму на пробу замороженные ,маринованные и перебитые блендером. Запеку в трех формах для сравнения. Но думаю,что все равно должно быть вкусно. 1 олеся26 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 6 грудня, 2015 Обязательно приготовлю, спасибо за рецепт. Оксана а можно свежие помидоры заменить на перебитые блендером и замороженные? Вчора приготувала у трьох варіантах: -зі свіжими помідорами -з домашнім кетчупом -з червоним вином(виявилось,що у мене зовсім мало білого). Можу сказати,що з білим вином таки найсмачніше (рецепт в оригіналі). А з кетчупом (при відсутності свіжих помідорів) також можна готувати таку курочку.Смачно. З червоним вином і кетчупом (це третій варіант) теж смачно,але це вже щось трішки інше. Олеся,а от із замороженими помідорами у мене не вийшло нічого через відсутність їх самих.Хоча я впевнена,що я їх заморожувала.Але у нас три морозильні камери,можливо,я чимось надійно прикрила помідорчики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах