AlenaT 2 382 Опубліковано: 1 лютого, 2016 Вчера опять пекла Эчпочмаки Фронины. Уже наловчилась печь так, чтоб сахар не горел и не затекал под печенье. Как всегда, отскакивает само!))) 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nataly_rz 11 Опубліковано: 1 лютого, 2016 Добрый день! Примите и мой заказ: один тонкий и одну сетку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Ок. Пишу в личку Отправлено 02 Февраль 2016 - 16:15 ТТН 20450008753524 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 15 лютого, 2016 (змінено) Сетку можно использовать и на мангале Змінено 15 лютого, 2016 користувачем Лобанчик 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 606 Опубліковано: 18 березня, 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 березня, 2016 Оля,вітаю з днем народження(хоча і з запізненням) Олічка,хочу замовити 1 тонкий коричневий 1 товстий чорний лист гриль-сітку прямокутну 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 21 березня, 2016 Оля,вітаю з днем народження(хоча і з запізненням) Олічка,хочу замовити 1 тонкий коричневий 1 товстий чорний лист гриль-сітку прямокутну Заказ принят. Отвечаю в личку. Спасибо за поздравления!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 25 березня, 2016 Здравствуйте, хочу сделать заказ на 1 черный плотный круглый лист Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 26 березня, 2016 Здравствуйте, хочу сделать заказ на 1 черный плотный круглый лист Здравствуйте! отвечаю в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 382 Опубліковано: 20 квітня, 2016 Отчитываюсь! Сегодня пекла плюшки, 39штук как одна- красавицы, не прижарились ни разу. Иногда подтекавший сахар через пару минут удалялся обычной салфеткой и процесс продолжался дальше))) А на днях делала куриное филе в кунжутной корочке, так натекший на лист кляр образовал сырную корочку и был съеден отдельно))) Даже боюсь представить, что бы из этой корочки получилось на пергаменте! Горелый ужас!!! Запекала на черном листе. Оля, не устаю вспоминать тебя добрым словом))) 2 Уляна-ляна та Лобанчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 21 квітня, 2016 Вот спасибо! ))) Отправлено Сегодня, 10:30 а сыр запекшийся на листе кстати мне тоже нравится.. бывает с пиццы вытекает так за него драка в доме))) 1 AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 21 квітня, 2016 Оля, коричневый тонкий заказываю и сетку. 1 Лобанчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 21 квітня, 2016 Здравствуйте! Как будете оплачивать и как вам отправлять? Приват\Новая почта? На всякий случай реквизиты привата: 5168755602468692 Лобанова Ольга К оплате: 200грн если Новой почтой, и 210 если укрпочтой. Сетка есть круглая и прямоугольная. Вам какую? (обе легко обрезать под любую поверхность) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 21 квітня, 2016 Оля, прямоугольную. Оплачу на карту Приват. Мне отправлять НП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 21 квітня, 2016 Хорошо. Жду. Напишите ФИО получателя, мобт ел, город и отделение новой точты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 21 квітня, 2016 Оплатила в 13.24. Перехожу в ЛС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 25 квітня, 2016 Оля, все получила, дошло прекрасно, но еще не пробовала. 1 Лобанчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 28 квітня, 2016 пробуйте. Хорошего дня!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 382 Опубліковано: 14 червня, 2016 Оля, попалась на глаза эта тема, решила еще раз поблагодарить! У меня с твоими листами началась совершенно другая жизнь) Большущий рулон пергамента лежит совершенно невостребованный! Как здорово, что они у меня есть!!! 2 Лобанчик та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 15 червня, 2016 )) Спасибо)) Будет нужно - обращайтесь! 1 AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 7 липня, 2016 Внимание! Финальная распродажа! Осталось: коричневых листов - 90шт Черных листов - 50шт Круглых сеток - 119шт Прямоугольных сеток - 15шт Больше завозить не буду. Кому надо - обращайтесь! 2 lana19 та Лобанчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 9 серпня, 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АленаЮрьевна 21 Опубліковано: 9 серпня, 2016 Оля, здравствуйте! Можно заказать лист коричневый и сетку прямоугольную? 1 Лобанчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лобанчик 72 Опубліковано: 10 серпня, 2016 Здравствуйте, да, конечно. Пишу в личку 1 АленаЮрьевна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АленаЮрьевна 21 Опубліковано: 15 серпня, 2016 Спасибо, Оля! Все получила, пишу позже, так как болела и еще не пробовала))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах