Інгредієнти
- Газированная вода(сыворотка) — 1 стак.
- Растительне масло — 0,5 стак.
- Сахар — 2 ст.л.
- Яйцо — 1 шт.
- Разрыхлитель — 2 ч.л.
- Мука — 3 стак.
Способ приготовления
В глубокой миске соединить все ингредиенты, кроме муки. Перемешать. Постепенно добавить просеянную муку и замесить мягкое эластичное тесто. Не спешите добавлять всю муку.
Берете кусочек теста,раскатать в тонкий кружок,поделить на 8 стрел. Посыпать сахаром,я люблю сахар смешать с корицей.Из каждой стрелы сформировать рогалик.
Выложить рогалики на противень выстеленный пергаментной бумагой.
Выпекать в разогретой духовке при температуре 200 градусов 15-20 минут.
Я пекла в аэрогриле.
Приятного аппетита!!!
Примечание
Рецепт нашелся случайно в моей старой книжечке,когда утром обнаружилось,что нет сливочного масла,а семейство потребовало печенек.Рогалики на удивление оказались такие вкусненькие!!! Что я быстренько с вами поделилась!
Оцінка рецепта
Схожі рецепти
Таня,гарненькі рогалики! Все геніальне-просто!
І добре,що поділились,бо з ближніми то треба)))
Дякую,мої солоденькі![]()
Я думаю,що такі рогалики я часто буду пекти![]()
Танюш,дякуємо! Ми вже спекли! Моя старша- Ніночка замісила,а молодша - Уляночка допомогла виробляти і от -результат! Це перша партія-випечена в електросковорідці. А друга-допікається в гриль-газі. Все дуже швидко і класно!!! Дякуємо!!! ![]()
А це вже друга партія ,з гриль-газу.Поки фотозвітувала за перші спечені рогалики,то інші вже встигли пригоріти. Але ці по-своєму цікаві,з полосками.Та то все через поспіх-так хотіла якнайшвидше напекти,що полінувалася щось підложити на решітку.
Уляна-ляна написав(-ла):Танюш,дякуємо! Ми вже спекли!
Вот это скорость!
Молодцы! ![]()
@Уляна-ляна,да! Молодець.
Справді рецепт добрий,мені був такий потрібний після новорічних свят. Я порахувала,що за три дні ми удвох з`їли 2 пачки вершк.масла,а це ж холестерін
я ж намагаюсь все ж таки зменшити такі продукти.
І він дуже легкий,тісто як на вареники швидко вимісила і все готово!
@Уляна-ляна,а з чим на останьому фото завиванці?
Спасибо за рецепт надо будет попробовать сейчас сделать)
fronya40 написав(-ла):а з чим на останьому фото завиванці?
Легенько намастила рідким варенням,тільки для запаху.
fronya40 написав(-ла):Я думаю,що такі рогалики я часто буду пекти
Я теж такої думки. Залишила рецепт собі в закладки,і ще роздрукувала,щоб був під рукою.