fronya40 15 924 Опубліковано: 23 січня, 2016 Ингредиенты: Газированная вода(сыворотка) - 1 стак.Растительне масло - 0,5 стак.Сахар - 2 ст.л.Яйцо - 1 шт.Разрыхлитель - 2 ч.л.Мука - 3 стак. Способ приготовления В глубокой миске соединить все ингредиенты, кроме муки. Перемешать. Постепенно добавить просеянную муку и замесить мягкое эластичное тесто. Не спешите добавлять всю муку.Берете кусочек теста,раскатать в тонкий кружок,поделить на 8 стрел. Посыпать сахаром,я люблю сахар смешать с корицей.Из каждой стрелы сформировать рогалик.Выложить рогалики на противень выстеленный пергаментной бумагой.Выпекать в разогретой духовке при температуре 200 градусов 15-20 минут.Я пекла в аэрогриле.Приятного аппетита!!! Примечание Рецепт нашелся случайно в моей старой книжечке,когда утром обнаружилось,что нет сливочного масла,а семейство потребовало печенек.Рогалики на удивление оказались такие вкусненькие!!! Что я быстренько с вами поделилась! 7 Юлькин, УкраІнка, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 січня, 2016 Таня,гарненькі рогалики! Все геніальне-просто! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 січня, 2016 І добре,що поділились,бо з ближніми то треба))) 2 fronya40 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 23 січня, 2016 Дякую,мої солоденькі Я думаю,що такі рогалики я часто буду пекти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 січня, 2016 Танюш,дякуємо! Ми вже спекли! Моя старша- Ніночка замісила,а молодша - Уляночка допомогла виробляти і от -результат! Це перша партія-випечена в електросковорідці. А друга-допікається в гриль-газі. Все дуже швидко і класно!!! Дякуємо!!! А це ті ж самі,але вже посипані пудрою 3 fronya40, Natali06 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 січня, 2016 А це вже друга партія ,з гриль-газу.Поки фотозвітувала за перші спечені рогалики,то інші вже встигли пригоріти. Але ці по-своєму цікаві,з полосками.Та то все через поспіх-так хотіла якнайшвидше напекти,що полінувалася щось підложити на решітку. 4 fronya40, Юлькин, bendim та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 23 січня, 2016 Танюш,дякуємо! Ми вже спекли! Вот это скорость! Молодцы! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 24 січня, 2016 @Уляна-ляна,да! Молодець. Справді рецепт добрий,мені був такий потрібний після новорічних свят. Я порахувала,що за три дні ми удвох з`їли 2 пачки вершк.масла,а це ж холестерін я ж намагаюсь все ж таки зменшити такі продукти. І він дуже легкий,тісто як на вареники швидко вимісила і все готово! @Уляна-ляна,а з чим на останьому фото завиванці? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей Николаев 3 Опубліковано: 24 січня, 2016 Спасибо за рецепт надо будет попробовать сейчас сделать) 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 24 січня, 2016 @Сергей Николаев,о! Мой земляк!! Обязательно приготовить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 січня, 2016 а з чим на останьому фото завиванці? Легенько намастила рідким варенням,тільки для запаху. Я думаю,що такі рогалики я часто буду пекти Я теж такої думки. Залишила рецепт собі в закладки,і ще роздрукувала,щоб був під рукою. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 24 січня, 2016 @Уляна-ляна, 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах