Уляна-ляна 2553 Posted January 29, 2016 Ингредиенты: Борошно - 300гМасло вершкове - 50гСир кисломолочний - 100гЯйце - 1шт.Жовтки - 3шт.Дріжджі - 20гМолоко - 0,5 стак.Цукор - 1 ст.л.Сіль - на кінець ножаВанілін Спосіб приготування Розтерти масло з цукром. Поступово додавати: розтертий сир,яйце, жовтки, розпущені в молоці дріжджі,сіль. Насамкінець додати борошно. Тісто добре вимісити і поставити в тепло,щоб підійшло. Скачати з тіста валики і виробити бублики. Залишити знову, щоб підійшло. Змастити збитим яйцем і пекти в духовці при температурі 200-220 градусів протягом 20хв. Спечені бублики ще гарячими посипати цукровою пудрою з ваніліном. 13 Sakura, fronya40, Фрезия and 10 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ang-kay 8139 Posted January 30, 2016 Оксанка, на пончики похоже или все же на бублики? Share this post Link to post Share on other sites
Уляна-ляна 2553 Posted January 30, 2016 Анжел,на бублики.Якщо тільки спечені,то м'якенькі,а через деякий час тверді і хрумкі. 4 lana19, ang-kay, lissaKi and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites