Jump to content
Уляна-ляна

Бублики з тертого тіста з сиром (Дарії Цвек)

Recommended Posts

Ингредиенты: Борошно - 300г
Масло вершкове - 50г
Сир кисломолочний - 100г
Яйце - 1шт.
Жовтки - 3шт.
Дріжджі - 20г
Молоко - 0,5 стак.
Цукор - 1 ст.л.
Сіль - на кінець ножа
Ванілін

med_gallery_1176_622_243565.jpg     

                                                                                                                                               

                                                                                      Спосіб приготування

 

Розтерти масло з цукром.

Поступово додавати: розтертий сир,яйце, жовтки, розпущені в молоці дріжджі,сіль. Насамкінець додати борошно.

Тісто добре вимісити і поставити в тепло,щоб підійшло.

 

Скачати з тіста валики і виробити бублики. Залишити знову, щоб підійшло.

Змастити збитим яйцем і пекти в духовці при температурі 200-220 градусів протягом 20хв.

Спечені бублики ще гарячими посипати цукровою пудрою з ваніліном.

 

med_gallery_1176_622_506531.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Анжел,на бублики.Якщо тільки спечені,то м'якенькі,а через деякий час тверді і хрумкі.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×