Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 29 січня, 2016 Ингредиенты: Борошно - 300гМасло вершкове - 50гСир кисломолочний - 100гЯйце - 1шт.Жовтки - 3шт.Дріжджі - 20гМолоко - 0,5 стак.Цукор - 1 ст.л.Сіль - на кінець ножаВанілін Спосіб приготування Розтерти масло з цукром. Поступово додавати: розтертий сир,яйце, жовтки, розпущені в молоці дріжджі,сіль. Насамкінець додати борошно. Тісто добре вимісити і поставити в тепло,щоб підійшло. Скачати з тіста валики і виробити бублики. Залишити знову, щоб підійшло. Змастити збитим яйцем і пекти в духовці при температурі 200-220 градусів протягом 20хв. Спечені бублики ще гарячими посипати цукровою пудрою з ваніліном. 13 Natali06, Дяна, lissaKi та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 30 січня, 2016 Оксанка, на пончики похоже или все же на бублики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 30 січня, 2016 Анжел,на бублики.Якщо тільки спечені,то м'якенькі,а через деякий час тверді і хрумкі. 4 lana19, lissaKi, ang-kay та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах