Олька 488 Опубліковано: 19 вересня, 2014 Наташенька,добрый день. Меня интересует Lavazza Qualita´ Rossa Кофе CARTE NOIRE НОВЫЙ Бразильский Милликано Цены не изменились? И так хочется Black Camel Espresso :neee: Дорого это сколько? Может найдутся желающие заказать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 22 вересня, 2014 Наташенька,принимайте заказик НОВЫЙ Бразильский Милликано - 240 грн / кг -2кг(4 упак.по 0,5 кг ) Lavazza Qualita´ Rossa( 250г/уп)- 36грн (2 уп) Lavazza Qualita Oro ( 250г/у) 40 грн(2уп) Мои координаты пишу в личку ,оплачу сегодня-же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 26 вересня, 2014 Наташенька,кофе получила,всё ОК.Спасибо огромное за оперативность Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaliya 0 Опубліковано: 26 вересня, 2014 Наташа,доброй ночи)) Заказик Эквадорский - 1 кг Наташа,кофе нужен очень- :neee: очень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 26 вересня, 2014 Наташа, заказываю Сорт кофе Lavazza Qualita Oro - 2 шт. А откуда отправка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 27 вересня, 2014 Наташа, доброе утро! А такой кофе появился , можно заказать? Кофе молотый, вакуумный брикет -250г. 250г/у п Lavazza Qualita´ Rossa 250г/уп Lavazza Qualita Oro Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 10 жовтня, 2014 Форум стал просто КЛАСС! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 10 жовтня, 2014 Благодарю) Успешных продаж) С магазинами еще надо что-то помудрить. Мы прикрутим показ картинок возле каждой темы и, я думаю, раздел станет понятнее и картинки станут привлекать больше людей в темы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
taty100 3 Опубліковано: 28 жовтня, 2014 Наташа, доброго дня. Яка зараз ціна на каву? Цікавить Эквадорский, CARTE NOIRE і НОВЫЙ Бразильский Милликано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 5 листопада, 2014 Наташа, доброго дня. Яка зараз ціна на каву? Цікавить Эквадорский, CARTE NOIRE і НОВЫЙ Бразильский Милликано. Эквадор - 210 грн/кг Карта - 288 грн/кг Милликано - 282 грн/кг 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Violchik 0 Опубліковано: 12 листопада, 2014 Здравствуйте! Какая сейчас стоимость Якобза? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 12 листопада, 2014 Здравствуйте! Какая сейчас стоимость Якобза? 280 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Violchik 0 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Вышлите счет на 2кг Якобз, пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Вышлите счет на 2кг Якобз, пожалуйста оплата на карту привата 4405 8858 2827 5948 Душенок н.д. - 560 грн и напишите куда отправлять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anni 0 Опубліковано: 16 листопада, 2014 Добрый день. Хочу заказать у вас кофе Эквадор 1 кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 16 листопада, 2014 оплата на карту привата 4405 8858 2827 5948 Душенок н.д. -238 Добрый день. Хочу заказать у вас кофе Эквадор 1 кг грн и напишите куда отправлять Добрый день. Хочу заказать у вас кофе Эквадор 1 кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anni 0 Опубліковано: 20 листопада, 2014 Спасибо большое,кофе получила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 24 листопада, 2014 Наташа, прими заказ: Якобс монарх - 1 кг, Эквадорский - 1,5 кг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vita_K 1 Опубліковано: 25 листопада, 2014 Наташа,доброго дня)! Примите,пожалуйста,заказ: -Кофе CARTE NOIRE 0,5 кг -НОВЫЙ Бразильский Милликано 0,5кг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 25 листопада, 2014 Вита, в личке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 1 лютого, 2015 Можно в личку цену на 1. Эквадорский2. ЯКОБС Монарх3. Кофе CARTE NOIRE - пакет 0,5 кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 9 лютого, 2015 Наталочка,і мені,будь ласка ціні напиши ,а я зорієнтуюсь,що мені треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 9 лютого, 2015 Наталочка,і мені,будь ласка ціні напиши ,а я зорієнтуюсь,що мені треба Эквадор - 14,50 у.е за кг Монарх - 16,50 у.е карт нуар - 20,00 у.е 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олька 488 Опубліковано: 9 лютого, 2015 А Бразильский милликано есть ...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aurika 24 Опубліковано: 9 лютого, 2015 до четверга нету, цена 19,70 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах