lissaKi 3 630 Опубліковано: Суббота в 19:36 Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 451 Опубліковано: Суббота в 19:55 13 хвилини тому, Наташшшка сказав: Мені треба більші! Щоб на форму для багетів натягувались. І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 076 Опубліковано: 23 години назад 21 година тому, lissaKi сказав: Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити Ааа, зрозуміла. Треба пошукати. 21 година тому, Магда сказав: мені не вистачає ширини рулона, Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 451 Опубліковано: 22 години назад 45 хвилин тому, Наташшшка сказав: Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 076 Опубліковано: 22 години назад 1 година тому, Магда сказав: От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка І те, і те. В мене плівка ширша і вужча, шапочки для душу, "чепчики" з аврори, три набора силіконових кришечок різного розміру - все нада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 451 Опубліковано: 22 години назад 17 хвилин тому, Наташшшка сказав: все нада Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 076 Опубліковано: 21 час назад 1 година тому, Магда сказав: Мої шкафчики вже не закриваються! Значить ще шафок нада! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах