Natali06 18 077 Опубліковано: 22 вересня, 2016 Ингредиенты: говядина-800грастительное масло-2ст.л.лук-1шт.морковь-1шт.говяжий бульон-600мл.красное вино-200мл.томатная паста-1ст. соль, перец Способ приготовления Говядину разрезать на кубики по 40 г каждый. Лук и морковь мелко нарезать Обжарить на режиме "обжаривание" лук, и морковь в течении 5 минут. Добавить мясо. Обжарить мясо с двух сторон. Затем добавить вино и томатную пасту. Подождать пока смесь уварится.Только после этого добавить бульон. Посолить и поперчить. Накрыть крышкой, включить режим "высокое давление" на 40 минут. Мясо получается нежнейшее. Смачного! рецепт из книги рецептов к Moulinex CE4000 5 Vilapo, Алцьона, Kira та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 вересня, 2016 Всегда мечтала попробовать мясо в вине (шашлык не в счет). И снова "оранжевость" в наши пасмурные дни - какая миленькая кастрюлечка !!! 3 fronya40, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 23 вересня, 2016 И снова "оранжевость" в наши пасмурные дни :viannen_84: мечтала попробовать мясо в вине Аллусик, попробуй, ооочень вкусно получается. :vkusno 1: Правда, в мульте , придется тушить дольше. Но это будет того стоить! Це того варте! 2 fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 112 Опубліковано: 2 червня, 2019 Несу свою дяку за рецепт. Сьогодні приготувала це м'яско - ну дуууже смачно! От тільки не було в мене вдома нічого томатного, так я знайшла позаминулорічний ткемалі - пішов на ура до винця, соус вийшов просто неймовірний. Тушила в мультиварці, якось, моя скороварка для такого тушіння, коли потрібно щоб соус аж закарамелізувався, мені не дуже подобається. Зате, поки в мульті тушкувалося м'ясо, в скороварці приготувала на гарнір полєнту. Обід вийшов на славу, ще раз дякую за рецепт 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 2 червня, 2019 Упс... Наталочко, зайшла на форум , дивлюсь ти м'ясце приготувала. Думаю : дай зайду , подивлюсь, що там за рецепт ? І о здивуванння! Це ж мій! Наталочко, дуже рада, що рецептик став у нагоді і м' ясце тобі сподобалося! На здоров'ячко! До речі, моя св на режимі " жарка" гарно гріє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 112 Опубліковано: 2 червня, 2019 Ната, ага :) Я вибирала між цим рептом і рецептом Лєни Міловіци "ребра в соєвому соусі". Переміг твій, бо в мене був бульйон, який потрібно було пристроїти, і стояло давно відкрите вино, яке чомусь не вразило за вечерею. Моя скороварка теж гарно гріє, і є в ній на режимі "мультиварка" тушкування, але в мульті все-таки мені більше подобається. От не знаю, якось в мультиварці виходить саме тушковане, а в скороварці або зашкварене, або водянисте. Коли купили скороварку, я мультю відправила на висилки, але потім перепросила і знову виставила на стіл, люблю, коли всі гаджети в готовності і доступності стоять. Чоловік сміється, каже, якби наша кухня була вдвічі більша - мені б все рівно місця не вистачало б ))) Ех, треба було б м'яско зфоткать - таке гарне було, соус густий, карамельний, з полєнти такими краплями стікав... Але всьо, вірте мені на слово, по крайній мірі, до наступного разу :) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах