Перейти до вмісту
Natali06

Говядина тушеная в красном вине (мультиварка-скороварка Moulinex CE4000)

Recommended Posts

Ингредиенты:


говядина-800г
растительное масло-2ст.л.
лук-1шт.
морковь-1шт.
говяжий бульон-600мл.
красное вино-200мл.
томатная паста-1ст.
соль, перец

med_gallery_4_883_46594.jpg

 

 

Способ приготовления

Говядину разрезать на кубики по 40 г каждый.

 Лук и морковь  мелко нарезать 

Обжарить на режиме  "обжаривание" лук, и морковь  в течении 5 минут.

 Добавить мясо. Обжарить мясо с двух сторон.

 Затем добавить вино и томатную пасту.  Подождать пока смесь уварится.Только после этого добавить бульон. Посолить и поперчить.

 

 Накрыть крышкой, включить режим "высокое давление"  на 40 минут.

 

Мясо получается нежнейшее. Смачного! :smilie_essen:

 

рецепт из книги рецептов к  Moulinex CE4000

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всегда мечтала попробовать мясо в вине (шашлык не в счет).

И снова "оранжевость" в наши пасмурные дни - какая миленькая кастрюлечка :1485846184: !!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
И снова "оранжевость" в наши пасмурные дни

:viannen_84:  :hy:

 

 

мечтала попробовать мясо в вине

Аллусик,  попробуй, ооочень вкусно получается. :vkusno 1: Правда,  в мульте , придется тушить дольше. Но это будет того стоить! Це того варте!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Несу свою дяку за рецепт. Сьогодні приготувала це м'яско - ну дуууже смачно! От тільки не було в мене вдома нічого томатного, так я знайшла позаминулорічний ткемалі - пішов на ура до винця, соус вийшов просто неймовірний. 

Тушила в мультиварці, якось, моя скороварка для такого тушіння, коли потрібно щоб соус аж закарамелізувався, мені не дуже подобається. Зате, поки в мульті тушкувалося м'ясо, в скороварці приготувала на гарнір полєнту.

Обід вийшов на славу, ще раз дякую за рецепт :girlprik:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Упс... Наталочко, зайшла на форум , дивлюсь  ти  м'ясце приготувала. Думаю : дай зайду , подивлюсь, що там за рецепт ? І о здивуванння! Це ж мій!:mocking:

Наталочко, дуже рада, що  рецептик  став у нагоді і м' ясце тобі сподобалося! На здоров'ячко! 

До речі, моя св на режимі " жарка" гарно гріє.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ната, ага :) Я вибирала між цим рептом і рецептом Лєни Міловіци "ребра в соєвому соусі". Переміг твій, бо в мене був бульйон, який потрібно було пристроїти, і стояло давно відкрите вино, яке чомусь не вразило за вечерею. 

Моя скороварка теж гарно гріє, і є в ній на режимі "мультиварка" тушкування, але в мульті все-таки мені більше подобається. От не знаю, якось в мультиварці виходить саме тушковане, а в скороварці або зашкварене, або водянисте. Коли купили скороварку, я мультю відправила на висилки, але потім перепросила і знову виставила на стіл, люблю, коли всі гаджети в готовності і доступності стоять. Чоловік сміється, каже, якби наша кухня була вдвічі більша - мені б все рівно місця не вистачало б )))

Ех, треба було б м'яско зфоткать - таке гарне було, соус густий, карамельний, з полєнти такими краплями стікав... Але всьо, вірте мені на слово, по крайній мірі, до наступного разу :)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×