Люлёк 2 650 Опубліковано: 5 червня, 2014 Давайте устроим перекличку с наименованием блюд, которые везем с собой. 1. Таня Дачница и ее муж - беляши, самовар, зелень, компот... 2. Люлёк - меренговый рулет, трипольский хлеб 3. Лена конек -овощи (Кыстыбый или Эчпочмак по возможности) 4. Анжелика lissaKi -горячительные напитки 5. Iryna 6. Таня Живчик 7. Оля rusja ? 8. Василисы :oops1: Кто еще - пишите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 5 червня, 2014 Я планировала сделать Кыстыбый или Эчпочмак(татарские блюда), правда возможно будет заказной торт (буду знать до вечера) и могу не успеть, поэтому может я куплю огурцы и помидоры? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 5 червня, 2014 Девочки, еще есть нужда в овощах, крепких напитках и фруктах ( клубника, черешня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 5 червня, 2014 Девочки, еще есть нужда в овощах, крепких напитках и фруктах ( клубника, черешня) Вот давайте я овощи и куплю, а если успею, то еще что-то сварганю :girl_blush: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 5 червня, 2014 Я куплю крепкие напитки. Только давайте определимся что???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iza 42 Опубліковано: 5 червня, 2014 Девочки, меня не будет (( заболела я ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 5 червня, 2014 Ирочка, выздоравливай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 5 червня, 2014 Iza:, жалко конечно, но здоровье важнее. Выздоравливай побыстрее, а мы еще встретимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 5 червня, 2014 Давайте устроим перекличку с наименованием блюд, которые везем с собой. 1. Таня Дачница и ее муж - беляши, самовар, зелень, компот... 2. Люлёк - меренговый рулет, трипольский хлеб 3. Лена конек -овощи (Кыстыбый или Эчпочмак по возможности) 4. Светл@нка - сюрприз из Львова 5. Анжелика lissaKi -горячительные напитки 6. Таня Явдоха 7. Таня Живчик 8. Оля rusja ? Кто еще - пишите И ещ 1 или 2 новых Василисы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iza 42 Опубліковано: 5 червня, 2014 Ирочка, выздоравливай Iza:, жалко конечно, но здоровье важнее. Выздоравливай побыстрее, а мы еще встретимся. Девочки, спасибо! Буду выздоравливать и ждать ваш отчетик :) хоть так на вас и ваши творения полюбуюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 5 червня, 2014 Я куплю крепкие напитки. Только давайте определимся что???? Я думаю красное столовое. Без затей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iryna 0 Опубліковано: 6 червня, 2014 Дівчата, привіт від Rina (можливо, потім зміню нік, бо тут є Irina). У мене проблеми з провайдером. Він киває на техніку, а по моїх відчуттях, проблема комплексна - він + техніка. Через все це заглядати сюди поки що зможу тільки дуже коротко. Хотілося б до вашого гурту "а реалі" приєднатися - можна? Вмовила діда малих на себе на завтра взяти... Якщо можна, хтось повідомте у ФБ, коли, де, як зустрічаємось, що мати з собою, окрім себе. :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 6 червня, 2014 Iryna:, Ирочка, как долго мы тебя ждали! Встреча завтра в 11ч возле Фуршета на Выдубичах. Приезжай. С тебя - что-нибудь из многонациональной украинской кухни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 6 червня, 2014 Iryna:, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 6 червня, 2014 Девочки, наши ряды редеют Не приедут на встречу по уважительным причинам Iza, Светланка и Таня Явдоха. Я клятвенно пообещала , что у нас будет фототчет по встрече. Кто будет фотокорреспондентом? Таня Живчик, только ты можешь потянуть такую ответственную работу. А мы все тебе поможем с удовольствием... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iryna 0 Опубліковано: 6 червня, 2014 ОК, постараюсь :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 6 червня, 2014 Iryna:, отлично! Будем ждать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 6 червня, 2014 Дівчата, привіт від Rina (можливо, потім зміню нік, бо тут є Irina). Риночка, привет)) Меня НИК, а то мы тебя не будем узнавать. :x25 (1): Таня Живчик, только ты можешь потянуть такую ответственную работу. А мы все тебе поможем с удовольствием... Так я всегда готова) :0297: Уже фотоаппарат зарядила) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 6 червня, 2014 Так я всегда готова) :0297: Уже фотоаппарат зарядила) Молодец!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 6 червня, 2014 Дівчата, привіт від Rina (можливо, потім зміню нік, бо тут є Irina). У мене проблеми з провайдером. Він киває на техніку, а по моїх відчуттях, проблема комплексна - він + техніка. Через все це заглядати сюди поки що зможу тільки дуже коротко. Хотілося б до вашого гурту "а реалі" приєднатися - можна? Вмовила діда малих на себе на завтра взяти... Якщо можна, хтось повідомте у ФБ, коли, де, як зустрічаємось, що мати з собою, окрім себе. :x25 (1): Риночка привет! Очень рады будем, если ты к нам присоеденишься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 червня, 2014 привіт від Rina Девочки ,извините, влезу в ваш разговор. Ирочка, что же ты не сказала, что ты Rina? Теперь все ясно и понятно, и всё стало на свои места. Я очень рада, что наконец то смогла к нам попасть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 червня, 2014 Риночка,привет!наконец то! Я так слежу за вами с сегоднешнего утра,чего то эту тему пропустила!!!!и очень радуюсь,всеми мыслями с вами!даст Бог,свижусь и я с вами! Вы там не напейтесь и на инаугурацию не пойдите ,а то и по телику вас увидим :x25 (1): я мысленно с вами :x25 (1): :x25 (1): :x25 (1): :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 7 червня, 2014 Народ! Возьмите меня, я тож хочу с вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 7 червня, 2014 TATA*:, конечно возьмем. Приезжай сегодня к 11ч на Выдубичи. Встречаемся возле Фуршета . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 7 червня, 2014 ок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах