спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 26 січня, 2017 Ингредиенты: Крутое желеапельсинформаострый нож) Приготовить крутое желе. Оно должно быть в два -три раза круче, чем обычное желе. Апельсин разрезать пополам вдоль долек, а потом на тонкие ломтики, поперек долек. Полученные ломтики обмакнуть в желе и выложить на доску, немного внахлест. Скрутить полученную "полосу" и вставить в форму (рюмку) в которой дать розе застыть в холодильнике. Таким же образом можно делать розочки и из других фруктов, например из нектаринов https://www.youtube.com/watch?v=li567TQDM0w P.S. Позже постараюсь добавить фото 14 Grypana, Sakura, Алцьона та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 січня, 2017 Оксанчик, розы просто шедевральные! Да еще моего любимого желтого цвета! :m0590 (1): Красота! 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
damilaj 1 935 Опубліковано: 26 січня, 2017 Знатні рози і добре відео. Я теж робила такі рози. Брала пакетик помаранчового желе, його там 85 гр., розводила 200мл. води, а не 400мл, як написано на звороті. Тоненьки скибочки помаранчу вмочала в це круте желе, скручувала рози, ставила їх у фому з під цукерок, що є в кожній коробці і на холод. 2 Алцьона та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 січня, 2017 Оксанчик!!! Наконец-то из своей шкатулочки принесла нам еще один секретик) спасибки !!! Я обязательно попробую сделать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 26 січня, 2017 Спасибо, девочки! Столько еще в той шкатулочке... надо в какой-то загул пойти, что бы было время все выставить)))) 2 Sakura та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 27 січня, 2017 І я при нагоді спробую, дякую. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах