Мері 1 016 Опубліковано: 26 січня, 2017 Ингредиенты: 250 г закваска пшенична100г моркви пюрированої100 г яблука натертого100 води 450 г борошно 1 сорт(можна вищий)50 г пшеничне цільнозернове борошно1 ч.л. меду 18 г солі 2 г дріжджів(можна без них) Зранку взяти 50г пшеничного стартеру+100 води і 100 борошна,змішати і залишити при кімнатній Т на 6-8 год(а може й більше),залежить від Т в кімнаті і сили закваски. Вечером тру моркву на дрібній тертці і трохи ще пюрирую блендером,яблуко тру на дрібній тертці,пюрирувати вже не треба,добавляєм закваску ,борошно воду,дріжджі,якщо з ними ,змішуємо до поєднання компонентів і залишаємо на 20 хв. Через 20 хв включаємо заміс,добавляючи 1 ч.л. меду. Через 6-7 хв дорбавляємо сіль і продовжуєм заміс до повного відставання тіста від стінок чаші. Викладаєм наше тісто в змащену олією посудину.,ставимо в тепле місце:бажано при Т25-26 г. Розтягти і скласти тісто через 30 і 60 хв ,від початку бродіння.Загальний підйом 2-2,5 год. Якщо без дріжджів ,час може трохи збільшитись. Викладаєм наше тісто на робочу поверхню,акуратно підтягуєм кінці і даєм відпочити ще 15 хв.Потім через 15 хв. формуємо буханець і відправляємо на виростання в холодильник,добре сховавши корзинку в пакет,щоб не було засихання тіста. Зранку включаємо духовку,нагріваєм до 240 г.Викладаєм з корзинки на камінь,сковороду чи що завгодно,накриваєм мискою або створюєм пар і 15 хв. з паром,потім Т понижуємо до 210 ,пар випускаєм і допікаєм ще 25 хв. Може бути ,що корзинка з тістом ще будуть хв. 30-40 зігріватись при кімнатній Т,поки нагрівається духовка.Можна й без цього. Рецепт мій, результат 6 хлібин за два дні.Тому й ділюсь. хлібини великі 900+ Смачного.Дякую. 6 lissaKi, Natali06, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 27 січня, 2017 Марьяна, ты хлебокомбинат открыла дома? 4 Мері, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 27 січня, 2017 Марьяна, ты хлебокомбинат открыла дома? Маленькі кроки до великих мрій))))))) 3 Юлькин, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 27 січня, 2017 Маленькі кроки до великих мрій))))))) Пусть сбываются мечты!!!! 4 lana19, Юлькин, Мері та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 27 січня, 2017 @lissaKi, Маленькі кроки до великих мрій))))))) Пусть сбываются мечты!!!! Дякую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 січня, 2017 Марьяшик, хлебушки очень красивые! Ты большая труженица и большая умничка! Спасибо , что делишься с нами своими рецептами! Ну как ты всё успеваешь испечь? Марьяшик, а скажи мне ещё: что дает различное пюре в хлебе? Понимаешь, я немножко ,в этом плане ,консервативна, сама не рискну А вот узнать, очень бы хотела. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 27 січня, 2017 Марьяшик, хлебушки очень красивые! Ты большая труженица и большая умничка! Спасибо , что делишься с нами своими рецептами! Ну как ты всё успеваешь испечь? Марьяшик, а скажи мне ещё: что дает различное пюре в хлебе? Понимаешь, я немножко ,в этом плане ,консервативна, сама не рискну А вот узнать, очень бы хотела. Дякую.Вас чекала,вашої думки.)) Встигаю,нічого я не встигаю.Жертвую відпочинком,чистотою в хаті((Але так треба А що дає...ой ну "умнічати" не буду,,Так мені в голову"стрілило" так і зробила.На диво,вдало. Колір ніжний такий жовтуватий. Тісто сире пахне яблуками,а готовий хліб,щойно з духовки морквою)) Потім того всього не чути. Як довіритесь, спробуєте,може більше зрозумієте,бо я такий собі спец,поганенький. 3 lana19, Natali06 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 12 березня, 2017 Ось ще,на професійному фотоапараті МК по фудфотографії. 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 13 березня, 2017 Марьяна! А что это за МК? И где он проходил? Расскажи, пожалуйста. Очень интересно. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 13 березня, 2017 Марьяна! А что это за МК? И где он проходил? Расскажи, пожалуйста. Очень интересно. Це було у Львові.Я не була присуня,лише частину реквізиту зробила. 3 хліби і 2 паски 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах