РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 16 травня, 2017 (змінено) Привіт. Маю такий простий рецепт дорадо Дорадо з овочами запечена у фользі. Неймовірно ніжна, соковита та корисна.Рецепт:1 дорадо (в ідеалі 600-800 грам) очистити від луски та нутрощів. Видалити зябра та очі. Промити. Зрізати бокові плавники. Риба готова.Для начинки - 2-3 цибулі та 2-3 моркви (в залежності від розміру риби). Цибулю та моркву нарізаєм та пасируємо. Спеції та трави до смаку. Начинка готова.Рибу начиняєм начинкою та замотуєм у фольгу. Запікати 30-40хв при 180 градусах. https://www.youtube.com/watch?v=EPTN6P-ekHg Змінено 16 травня, 2017 користувачем РАТАТУЙ-13 10 hasia, Toxa, Валюшечка та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 16 травня, 2017 Приємно бачити ваші рецепти і відео на форумі!!! У моїх дівчаток теж є свій кулінарний канал,та вони у нас ще всьому вчаться. А ваші рецепти ми ще бачили в групі "Рецепти Файних господинь" і за відео слідкуємо,правда ще не підписались,але це виправимо. У Вас все так гарно і смачно готується! 3 fronya40, Natali06 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 16 травня, 2017 Дякую за приємні слова. Я теж дивився відео Ваших дівчат. Бажаю успіху та розвитку. 4 lana19, Уляна-ляна, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 16 травня, 2017 А ваші рецепти ми ще бачили в групі А я не видела,,, Так что я сейчас , с удовольствием и знакомлюсь и смотрю! Эх,... везет же некоторым женщинам.... 5 lana19, lissaKi, РАТАТУЙ-13 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 17 травня, 2017 Да вкусненько так рыбка получается, я правда готовила так карпа в рукаве. Спасибо огромное за рецепт. 2 fronya40 та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 21 травня, 2017 Комментарии, не по обсуждению рецепта , удалены. Саша Redd , еще раз напоминаю и предупреждаю, Вы на общей кухне! Каждый имеет право готовить то, что считает нужным! 2 lana19 та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах