РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 17 травня, 2017 Попередньо відварити картоплю в мундирах, моркву та яйця. Домашній майонез: 4 жовтки, 1 чайна ложка гірчиці, сіль, перець. Змішуємо та поступово вводимо оливкову олію, постійно збиваємо блендером або міксером. В процесі добавляємо сік лимона. Збиваємо до потрібної густини. Добавляємо в кінці свіжий базилік та каперси. Блендерим. Майонез готовий. Картоплю, моркву та половинку цибулі чистимо та нарізаємо кубіками. Яйця теж очищаємо та нарізаємо. Змішуємо картоплю, моркву, цибулю, горошок та яйця. Додаємо спеції до смаку та перемащуємо нашим майонезом. Лосось нарізаємо смужками, збризгуємо лимоном та маринуємо 5 хвилин. Робимо грінки з чорного хліба. Збиваємо підсолені білки. В процесі трохи соку лимону. Презентуємо. На грінку викладаємо основу олів'є. На салат - промаринований лосось. Далі збитті білки. Білки підперчуємо та трішки чорного кунжуту для декору. Прикрашаємо тарілку журавлиною або гранатом. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=P16RkQZYjjQ 11 inucya, fronya40, УкраІнка та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 травня, 2017 Оце так олів"є Декілька разів перечитувала, бо прив"язана до класики уява, все губилась то в збитих білках, то в червоній рибці... До речі, а сирі білки?? Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?? так? Я їх просто сирі не сприймаю 1 РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 22 травня, 2017 Оце так олів"є Декілька разів перечитувала, бо прив"язана до класики уява, все губилась то в збитих білках, то в червоній рибці... До речі, а сирі білки?? Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?? так? Я їх просто сирі не сприймаю Та нормально. Не мають явно вираженого смаку. А виглядає цікаво. 2 Алцьона та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 22 травня, 2017 Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі? Доречі, ні. Білки далеко не жовтки на смак, вони не мають того гоголь-могольного присмаку. Коли крем чи морозиво мають яєчний присмак, то це від жовтків, точніше від жовткової плівочкі. А якщо у жовтків зняти ту плівочку, то крем або морозиво будуть смачніше. Ніколи в салатах не куштувала сирий збитий білок. Цікаво . 2 РАТАТУЙ-13 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 травня, 2017 що у жовтків зняти ту плівочку, то крем або морозиво будуть смачніше цікаво-цікаво!!!! спробую познущатись над жовтками)) 1 РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavkO 1 279 Опубліковано: 27 травня, 2017 Йоксєль-моксєль! Я тільки фото побачив - слиною вдавивсь І контрольний у сконю - лосось. Це бомба! 4 fronya40, Kira, РАТАТУЙ-13 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 27 травня, 2017 Йоксєль-моксєль! Я тільки фото побачив - слиною вдавивсь І контрольний у сконю - лосось. Це бомба! Ваш коментар заслужено займає 1 місце. Я сміявся коли читав) 4 fronya40, Kira, РАТАТУЙ-13 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах