Перейти до вмісту

Recommended Posts

post-3928-0-42091500-1495784320_thumb.jpg

 

Яйце Бенедикт
Чи може бути щось смачніше на сніданок ніж два ідеально зварених яйця-пашот на підрум'яненому, хрумкому беконі, під теплим голандським соусом. Та й ще на ароматному, підсмаженому тості)
 

Голандський соус.
3 курячих жовтки солимо, перчимо та збиваємо. топимо 70-100 гр масла.
Далі поступово на водяній бані вводимо масло в жовтки. Постійно помішуємо. До загустівання. Соус готовий.
Обсмажуємо бекон. Обсмажуємо на тій же сковороді багет чи грінку.
В киплячу воду трохи солі та оцету. Опускаємо наші яйця, як на відео. 2-3 хвилини і виймаємо. Яйця-пашот готові.
Наріжемо помідору слайсами.
На низ грінка, яку я змастив голандським соусом. Потім листя салату, далі бекон, помідори. На помідори яйця-пашот.
Поливаємо теплим голандським соусом.
Яйце Бенедикт готово. Смачного!
Яйце Бенедикт

 

https://www.youtube.com/watch?v=duPS2-C3tGc

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо :LaieA_024:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо :LaieA_024:

І дуже смачно. Я взагалі люблю страви з яєць. А бабуся постачає качині яйця. Великі, ситні. З них яйця-пашот виходять ідеальні.

 

ПС. Через пару днів буде ще одна цікава страва з яєць)

Змінено користувачем РАТАТУЙ-13

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Просто чудово. Суперовий рецепт. Та й взагалі у Вас усі рецепти цікаві. І дуже приємно, що на українській мові ;). Дякую!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Знову Чудова страва!! Дуже дякую за такую смакоту!

 

Шедевр!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Андрій, дуже смачно віглядають ці яйця  :vkusno 1: . Я не готувала яйця Бенедикт, но читала бігато.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Навіть рідкий жовток то дрібниці... затьмарив дизайн страви. Дивлюсь, як заворожена.... Так красиво... Можливо, спробую приготувати й спробувати.

Дякую за науку!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×