Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

post-3928-0-42091500-1495784320_thumb.jpg

 

Яйце Бенедикт
Чи може бути щось смачніше на сніданок ніж два ідеально зварених яйця-пашот на підрум'яненому, хрумкому беконі, під теплим голандським соусом. Та й ще на ароматному, підсмаженому тості)
 

Голандський соус.
3 курячих жовтки солимо, перчимо та збиваємо. топимо 70-100 гр масла.
Далі поступово на водяній бані вводимо масло в жовтки. Постійно помішуємо. До загустівання. Соус готовий.
Обсмажуємо бекон. Обсмажуємо на тій же сковороді багет чи грінку.
В киплячу воду трохи солі та оцету. Опускаємо наші яйця, як на відео. 2-3 хвилини і виймаємо. Яйця-пашот готові.
Наріжемо помідору слайсами.
На низ грінка, яку я змастив голандським соусом. Потім листя салату, далі бекон, помідори. На помідори яйця-пашот.
Поливаємо теплим голандським соусом.
Яйце Бенедикт готово. Смачного!
Яйце Бенедикт

 

https://www.youtube.com/watch?v=duPS2-C3tGc

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

@РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо :LaieA_024:

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

@РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо :LaieA_024:

І дуже смачно. Я взагалі люблю страви з яєць. А бабуся постачає качині яйця. Великі, ситні. З них яйця-пашот виходять ідеальні.

 

ПС. Через пару днів буде ще одна цікава страва з яєць)

Изменено пользователем РАТАТУЙ-13

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Просто чудово. Суперовий рецепт. Та й взагалі у Вас усі рецепти цікаві. І дуже приємно, що на українській мові ;). Дякую!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Знову Чудова страва!! Дуже дякую за такую смакоту!

 

Шедевр!!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Андрій, дуже смачно віглядають ці яйця  :vkusno 1: . Я не готувала яйця Бенедикт, но читала бігато.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Навіть рідкий жовток то дрібниці... затьмарив дизайн страви. Дивлюсь, як заворожена.... Так красиво... Можливо, спробую приготувати й спробувати.

Дякую за науку!!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×