Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Ингредиенты: Вершкове масло - 65гЦукор - 120гЯйця - 2 шт.Кориця мелена - 1 ч.л.Сік 1/2 лимонаБорошно - 200-250г Спосіб приготування Пропоную вам простенький рецепт печива . Змішуємо масло,яйця і цукор.Додаємо сік лимона і корицю. Поступово вмішуємо борошно. Випікаємо у вафельниці. Смачного чаювання!!! https://www.youtube.com/watch?v=Q3NZTWID44w 8 Сусля, Виталинка, lana19 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Оксаночко,навіть не знаю, розриваюсь між печивом , фотографіями і відео!))))все настільки чудове, що прямо слів бракує!!! Твоі дівчатка - молодці! Ну і звісно , що ти у них ( і у нас!))) найкраща! 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Интересная какая вафельница.теперь я тоже такую хочу.где такую ты купила? Ну и рецепты сегодня выше всех похвал!!!! 2 Natali06 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 серпня, 2017 Твоі дівчатка - молодці! Ну і звісно , що ти у них ( і у нас!))) найкраща Дякую!!!Та мені ще у вас усіх вчитись і вчитись. 2 Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 серпня, 2017 Интересная какая вафельница.теперь я тоже такую хочу.где такую ты купила? Ну и рецепты сегодня выше всех похвал!!!! Дякую!!! Вафельницю я цю купувала якраз для такого печива і у ній воно дуже швидко печеться. Таня,я уже не згадаю ,де брала. Але колись бачила таку на ОЛХ і в магазині б/у техніки. Коштувала вона біля 300грн. 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 4 серпня, 2017 Фрончик , Танюшка, а я уже заказала!!! Ля- ля- ля!!! Оксанночка, ти спокусниця!!! Не змогла втриматись, вже придбала)))))) 3 lana19, Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 серпня, 2017 От що значить бажання!!! Невдовзі і рецепти новенькі будемо мати! 3 fronya40, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 4 серпня, 2017 @Natali06,Наталочка!!!!ооооооооо,я теж хочу.де ти заказала? І я заказала!!ля ля ля!!!! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 4 серпня, 2017 Аааааа.... мы как Матроскин))) теперь в два раза счастливее будем)))) 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 серпня, 2017 @Natali06,да,я прям чувствую,как счастье во мне накапливается!! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Таня, Оксанка, я вже з обновкою!!!! 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 серпня, 2017 @Natali06,вот это скорость! А мне прибудет в понедельник.сегодня отправили с Каменского.а тебе откуда? Каменское- это Днепродзержинск.рядом с нами.пару часов езды))) 300 грн+ 65 за доставку. 2 Natali06 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Танюш, Та оттуда же! Я попросила уступить и мне уступили)) 250 , доставка 51 гр.стрЯнно , да? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Очень странно)))девушку Марина звать? И наложенным платежом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Ага) ты уступить просила? Танюш , не заметила про платеж((. Нееее, я сразу перекинула ей на карточку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 серпня, 2017 нет,не просила,я даже не подумала об этом...Даже мысли не было. Ну что уже.с утра даже хотела сбегать- рядом со мной магазин- товары с Берлина,б.у техника.думала- может там есть.но такая жара,что не пошла... Я решила наложенным платежом.поэтому и дороже.чего вдруг в голову стукнуло,прочитала про мошенников в олх,что постоянные есть. Вот и впервые решила наложенным сделать. 3 Natali06, lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Отож!!! А явсегда торгуюсь))) А потом уже решаю )) И у нас не просто Жара, а Жарища !!! Пока приехала , платье мокрое(((( 3 Уляна-ляна, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 5 серпня, 2017 @Natali06,теперь я буду знать и тоже буду торговаться.я в этом спец))) 3 lana19, Natali06 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 5 серпня, 2017 Як добре,тепер будемо рецептами ділитись!!! Таня,я теж дуже рідко торгуюсь.Один раз домовилась з продавцем за дві вафельниці(брала собі і подрузі),що знижкою буде безкоштовна доставка,так він прислав за мій рахунок.І так буває. 3 lana19, Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 серпня, 2017 @Уляна-ляна,а мне как то сказали,что доставка бесплатная,а на новой почте озвучили стоимость.я разшумелась и они посмотрели куда то и сказали- ой,мы ошиблись. Да, бесплатно.. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 7 серпня, 2017 Вот и я с обновкой!! Только вот что мне не понравилось- так это сумма доставки..62 грн! + За наложенный платеж 26 грн))) Ну да что ж,не омрачить мне радость от покупки! Теперь испытание. Назначу себе дату и вперед! 4 Kira, Natali06, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 9 серпня, 2017 Пекла я вчера печенюшки.почти по твоему рецепту. Только вместо ложечки корицы бухнула- пачку кокосовой стружки. Супер! 3 lana19, Уляна-ляна та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 10 серпня, 2017 Вот и я с обновкой! Вітаю!!! Нехай приносить радість! Пекла я вчера печенюшки.почти по твоему рецепту. Только вместо ложечки корицы бухнула- пачку кокосовой стружки. Супер! Класно!!! З кокосом має бути ще хрумкіше і смачніше. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 10 серпня, 2017 @Уляна-ляна, дуже смачне. Спочатку я кришку не придавлювала. воно було таке пухкеньке. Потім придавила ( подивилася уважно твоє відео)- зробилось хрумке. Мені подобається більше, а моїй колезі- те, що пухкіше. мені здається- туди можна любий рецепт приспособити. Хочу тепер зробити с цільнозернової муки та рослине масло. Тоді розповім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николаишна 1 569 Опубліковано: 13 серпня, 2017 Дякую за рецепт та ідеї! Пішла і я шукати вафельницю))) :smailuk10 (1): 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах