Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Ингредиенты: картопля варена - 250 г; борошно - 25 г; крохмаль - 1 ст.л. ; яйце - 1 шт ; сіль та перець - за смаком Спосіб приготування Цей рецепт дуже простий,але тарталетки виходять смачними. Отож, з'єднуємо всі складники і замішуємо тісто. Залишаємо на 15-20 хв. Робимо кульки приблизно по 20 грам і випікаємо в тарталетниці . Ми наповнювали солоним сиром. https://www.youtube.com/watch?v=YGjVx7gu42s Смакуйте із задоволенням!!! 6 lana19, Natali06, Kira та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Ой яка смакота!!! Думаю, що це дуже смачно!!! Дякую за рецептик! Тепер пішла хотіти такую штукенцію.... 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Тепер пішла хотіти таку штукенцію.... Я також... 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 3 серпня, 2017 Я теж)) Скільки ж цікавого принесла Улянка! Пішла мріяти. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 серпня, 2017 Дівчата,дякую! Тарталетниця мені подобається . Та й мої дівчата в ній без проблем випікають корзинки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах