Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:


пшоно 220 г
молоко 450 г
гриби смажені 200 г
вода 250 г
цибуля 120 г
сало 90 г
яйця 2 шт.
смалець 1 ст.л
сіль, перець за смаком


post-124-0-63608400-1524240650_thumb.jpg

Підготовлене пшоно всипати в кипляче підсолене молоко й, помішуючи, варити кашу до загутіння. Потім влити воду, додати смажену цибулю із салом і довести кашу до готовності. Додати дрібно посічені смажені гриби. Охолодити кашу до 50С, додати яйця, посолити, поперчити, присипати іншими приправами до смаку, добре перемішати й заповнити на три чверті об'єму підготовлену кишкову оболонку. Наповнену кишку туго зав'язати з обох кінців й відварити при слабкому кипінні протягом 20-30 хвилин. На цьому етапі важливо правильно опустити ковбасу у воду. Це треба робити плавно й рівномірно, щоб у подальшому кишка не репнула. Після 25-30 хв. варіння ковбасу витягнути й покласти на змащене смальцем деко, зверху змастити чи скропити її жиром і довести до готовності в духовій шафі. Дуже добре смакує із солоними огірками та томатами.

post-124-0-42417300-1524241238_thumb.jpg

Рецепт із книги " Українське застілля", дуже зацікавило, що таке вийде :girl_haha: Донька дуже любить пшоняну кашу, то вирішила спробувати. Донька казала, що :0_8e0d2_28d964f1_S: , нібито каша, а їси як ковбасу.

post-124-0-52658900-1524250386_thumb.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Такая солнечная!!! Обычная домашняя колбаса "страшненькая"на вид, а твоя ,Танюш, очень красивая!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Тетянка, мабудь смачна вийшла ковбаска, и дуже  приваблива  на выгляд :smilie_essen:. Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає :girl_love: .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

а твоя ,Танюш, очень красивая!!!

 

ага, яскрава і духмяна  :0_8e0d2_28d964f1_S:

 

 

 

Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає .

 

будь ласочка  :flowerss:  там ще є цікаві літні страви.. то чекаю на літо!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Тетяночка, ну здивувала , так здивувала!!)))

Я , як і твоя донечка, ну дуже вже полюблюя пшоняну кашу))) і такий чудовий рецепптик, беру на заміточку! Щиро дякую за ковбаску! Ням!)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

ну здивувала , так здивувала!!)))

 

:girl_haha: ага, як знайшла рецепт, здивувалась, а потім думаю, треба дівчатам показати, а то що ж я сама отака 77d3c6ae00e4c785fb7137299f34b5f4.gif треба кумпанію :girl_haha:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×