Qween 7 216 Опубліковано: 8 травня, 2018 Ингредиенты: Для сырников:Творог - 500г Яйцо - 1 шт.Сахар - 80г Мука - 50г Разрыхлитель - 0,5 ч.л. ВанилинМорская соль - 0,5 ч.л.Для соуса:Сгущеное молоко - 100-150гСметана - 300г Способ приготовления: Все ингредиенты для для сырников смешать. Затем брать ложкой массу и делать сырники влажными руками. Запекать при 180 градусах минут 12, когда подрумянится у сырников донышко, перевернуть их и печь ещё минут 7. Затем складывать их в форму, поливая соусом и запекать 10 минут. Для соуса необходимо перемешать сметану и сгущённое молоко. Примечание: У Стеллы Stern есть рецепт "Сырники в духовки". Спасибо ей за него . Я, конечно, совершенно переделала на наш вкус, сохранив идею запекать, а не жарить . Готовлю уже несколько лет. Очень вкусно! Нравится всем кто пробовал, даже кто к сырникам и творогу равнодушен. 12 AlenaT, SlavkO, Olima та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 травня, 2018 Анечка, беру в закладки! Сырные блюда оч нужная нам вещь!!! 2 SlavkO та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 11 травня, 2018 Тоже забрала,может завтра приготовлю.как раз все заманчиво- не надо ничего жарить. Приготовлю в аэрогриле. 2 SlavkO та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 12 травня, 2018 Девочки, готовьте на здоровье . Вкусные они очень :vkusno 1: . 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 12 травня, 2018 Аничка,приготовила в аэрогриле. Уже дегустирую- ммм,вкусно!!!! 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 13 травня, 2018 Тенечка, я рада что тебе нравится ! 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 13 травня, 2018 @Qween,ох і добрі! Тільки я цукор другого разу буду по смаку добавити,бо солодкі дуже.може я сиру менше поклала,бо я його не мірала,все на глазок. Добрі дуже,я учора замість цукерок 5 штук з'їла)) 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 13 травня, 2018 Цукор - це справа смаку, майже завжди. І сгущеного молока можна додавати теж як подобається. В мене виходять приємно солодкі, не занадто. Сгущеного молока даю 100 г. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 13 травня, 2018 Ну даже ж добрі! А ти борошном їх притрушуєш перед тим як у духовку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 13 травня, 2018 Ні, не притрушую. Якщо сир холодний, то маса до рук не липне, тому я роблю сирники сухими руками. Якщо сир не холодний, то тоді вологими руками роблю. Там і так у сирниках доволі багато борошна, тому його вистачає щоб сирники були кріпкеньки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах