Jefry 2 035 Опубліковано: 22 серпня, 2019 Наконец-то реализовал давнишнюю хотелку - диспозер. Измельчитель пищевых отходов по-нашему. Дамочки мои пока весьма скептически относятся к этой покупке, но думаю, что со временем перестанут её бояться. В двух словах, зачем он вообще нужен - чтобы гораааздо реже выносить мусорное ведро! Большинство пищевых отходов он дробит на мелкие частички, которые легко уносятся потоком воды в канализацию. Что можно в него забросить: арбузные корки, кожуру и остатки овощей и фруктов, рыбьи потроха, кости и чешую, яичную скорлупу, куриные кости и мелкие свиные-говяжьи, бумажные полотенца и салфетки. И ещё много чего... Что нельзя: металл, стекло, пластик и целлофановые пакеты, нитки и всё волокнистое (кукурузу не берёт), крупные кости, луковую шелуху. После установки первым делом пришлось купить новое мусорное ведро меньшего размера, так как старое перестало помещаться под раковиной. Но я уже вторую неделю не выношу мусор! Оно всё никак не наполняется! 5 1 lana19, УкраІнка, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 190 Опубліковано: 22 серпня, 2019 О, це крута штука! Свого часу ми теж задумувалися над таким девайсом, але місця на кухні не вистачає під всі забаганки. У нас під раковиною система очищення води осмос стоїть, рядом посудомийка, яку від шкафчика з духовкою відділяє лист теплоізоляції. Цікаво почути тепер враження від експлуатації, а який виробник? Прибор дуже шумний? За скільки часу перемелює, наприклад, лушпайки з 1 кг. картоплі? Я коли готую, то всі продукти чищу в раковину, а потім вже вигрібаю все в відро із сміттям. А так, мабуть, класно - все разом перемолов і спустив в каналізацію. Вітаю з покупкою ))) 3 УкраІнка, Jefry та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 23 серпня, 2019 Мої сподівання виправдалися повністю! Виробник якийсь китайський майже нонейм. Модель INTERLINE Helper - копія знятого з виробництва Bonecrusher. Пустий працює дуже тихо, а от якщо щось вкинути... Картопляні лушпайки та щось м'яке майже не додають гучності. Дуже важко на слух визначити момент закінчення процесу. А от кавунові шкірки чутно дуже добре. Найгучніше було, коли я закинув кісточки від персика. Написано ж що можна! Він їх таки змолов, але це було щось! Після того експерименту вирішив, що так більше робити не буду. 5 Natali06, fronya40, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 190 Опубліковано: 23 серпня, 2019 Класно, я люблю, коли довго наважуєшся на якусь покупку, а потім просто насолоду отримуєш від процесу і від роботи ґаджета. От, наче, й не найнеобхідніша ж річ в домі, а наскільки спрощує побут, та й взагалі, приємно мати те, що хочеш ))) Я знову загорілася прибором, а чоловік якось спокійно сприйняв оновлення цієї теми - видно, не хоче знову переплановувати кухню))) 2 Jefry та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 26 серпня, 2019 Интересная штуковина) аж захотелось) 2 Jefry та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 14 жовтня, 2019 Поддерживаю хотящих))) Поставили такую штучку после капремонта квартиры. Называется Status200, написано, что дизайн by Italy, но, думаю, Китай, хотя работает и в хвост, и в гриву уже три с половиной года. Специально для него сделали канализационный отвод под определенным градусом из гладких труб с минимумом поворотов. Еще ни одного засора не было!))) Работает каждый день, особенно незаменим во время закруток и арбузов))) Очень рекомендую))) 3 Магда, Jefry та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах