Магда 2 171 Опубліковано: 26 квітня, 2020 Ингредиенты: Білки - 5 шт. Цукор - 100 гр Білий пористий шоколад - 100 гр Кокосова стружка - 80 гр Крохмал - 2 ст.л В мисці змішати кокосову стружку, крохмал і розкришений білий пористий шоколад. Білки з цукром збити в густу міцну піну. Обережно змішати білки з сухою сумішшю. Деко застелити пергаментом, викласти ложкою на відстані один від одного кокосяники. Випікати в розігрітій до 165°С хвилин 15-20. Зварити каву, насолоджуватися тихим недільним вечором. Рецепт виник спонтанно на фоні бажання утилізувати білки після паски))) На хазяйстві є майже необмежена кількість білків і обмежена кількість кокосової стружки))) Швидка ревізія запасів виявила білий шоколад, пористий, якраз класно і швидко розкришився в дрібну рівну крихту. Для тримання форми додала кукурудзяного крохмалу. Результат мене порадував - в середині легкий білковий бісквіт, зверху легесенька хрумка скоринка і все з ароматом вершкового кокосу. Дуже просто, швидко і смачно. 4 1 Natali06, lana19, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 квітня, 2020 Я как почувствовала аромат кокоса, сразу прибежала! А если ещё и шоколадом- 100%-я вкуснятина! А белки сейчас не проблема найти! Наталочка, буду печь! 2 fronya40 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 29 квітня, 2020 а если нет счс шоколадки, а хочется этой вкусняхи. Что же туда наколотить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 171 Опубліковано: 29 квітня, 2020 @fronya40, Таня, надіюся, ще не пізно. Мені, здається, можна згущеного молока додати. Чогось мені так уявляється, що теж має бути смачно. 3 inucya, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Не піздно. Я вже точно,як про таких анекдоти ходять, карантинщики,все щось готую. Вчора сумочку вдівала, що на твою кріпиться. Ледве замкнула) Так що я не готувала. Ще не готувала))) 3 lana19, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах