Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Сирна маса

Сир кисломолочний жирний - 1 ,200кг

Яйця - 6-8 шт.

Масло  - 100г

Манка - 60г

Цукор -  200г

Цедра лимона

Крохмаль кукурудзяний
або картопл. - 50г

Ванільний цукор - 1 пачка

Макова маса

Мак сухий  мелений (Польський) - 150г

Молоко/вода - щоб не покривало мак, але мак був мокрий

Цукор - 3 ст.л.

Корж основа

Борошно приблизно -  250г

Масло - 120г

Яйце - 1 шт.

Цукор - 100г

Какао  - 2 ст.л.

Розпушувач  - 1 ч.л.

Сметана - 1-2 ст.л.

 

IMG_5895.thumb.JPG.8c2f31886cb6dd63bd2f2840645892cd.JPG

 

Метод

Макова маса

Мак залити молоком + 3 ст. л. цукру, щоб не покривало мак, але мак був мокрий і проварити на середньому вогні 5-10 хв помішуючи час від часу.

Або мак сухий перемолоти в кавомолці і також залити крутим окропом і проварити 10 хв.

Сирна маса

сир + жовтки + цукор + манка + крохмаль масло + ван. цукор все  блендером перебити до однорідності

Збити білки з щіпкою солі до піни і обережно змішати з сирною масою.

Від загальної кількості сирної маси, відважити 600 гр  і змішати маковою масою

Основа

Всі складові рецепту змішати (тіста виходить на два таких сирника) 1/2 частину тіста використовую, а другу частину залишити на наступний раз в морозилці

Пергаментом застелити  форму, викладаю шоколадне тісто.

Залишити в холодильнику на 30 хв,або морозилці 15 хв.

Формування сирника

Основа+Макова сирна маса+Біла сирна маса

Випікаю при температурі 180* 50 - 60 хв .

Дивлюся, щоб був зверху румяненький. 


Пропоную вам спробувати рецепт сирника. Знайшла  цей рецепт на просторах інтернету, і тепер в мене він фаворит на свята.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Добрезний який!!!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Какой красивый! Прямо вот сейчас хочу такой! Спасибо за рецепт!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Галинка! Спасибо большое за рецепт! 
Проверь, пожалуйста, ингредиенты! Я дописала маковую начинку. Все верно?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 часа назад, lana19 сказал:

Галинка! Спасибо большое за рецепт! 
Проверь, пожалуйста, ингредиенты! Я дописала маковую начинку. Все верно?

Дякую щиро,ви мій рятівник

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×