ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 1 червня, 2020 Ингредиенты: Сирна маса Сир кисломолочний жирний - 1 ,200кг Яйця - 6-8 шт. Масло - 100г Манка - 60г Цукор - 200г Цедра лимона Крохмаль кукурудзяний або картопл. - 50г Ванільний цукор - 1 пачка Макова маса Мак сухий мелений (Польський) - 150г Молоко/вода - щоб не покривало мак, але мак був мокрий Цукор - 3 ст.л. Корж основа Борошно приблизно - 250г Масло - 120г Яйце - 1 шт. Цукор - 100г Какао - 2 ст.л. Розпушувач - 1 ч.л. Сметана - 1-2 ст.л. Метод Макова маса Мак залити молоком + 3 ст. л. цукру, щоб не покривало мак, але мак був мокрий і проварити на середньому вогні 5-10 хв помішуючи час від часу. Або мак сухий перемолоти в кавомолці і також залити крутим окропом і проварити 10 хв. Сирна маса сир + жовтки + цукор + манка + крохмаль масло + ван. цукор все блендером перебити до однорідності Збити білки з щіпкою солі до піни і обережно змішати з сирною масою. Від загальної кількості сирної маси, відважити 600 гр і змішати маковою масою Основа Всі складові рецепту змішати (тіста виходить на два таких сирника) 1/2 частину тіста використовую, а другу частину залишити на наступний раз в морозилці Пергаментом застелити форму, викладаю шоколадне тісто. Залишити в холодильнику на 30 хв,або морозилці 15 хв. Формування сирника Основа+Макова сирна маса+Біла сирна маса Випікаю при температурі 180* 50 - 60 хв . Дивлюся, щоб був зверху румяненький. Пропоную вам спробувати рецепт сирника. Знайшла цей рецепт на просторах інтернету, і тепер в мене він фаворит на свята. 7 1 lana19, inucya, ang-kay та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 1 червня, 2020 Добрезний який!!!!! 2 lana19 та ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 1 червня, 2020 Какой красивый! Прямо вот сейчас хочу такой! Спасибо за рецепт! 2 lana19 та ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 2 червня, 2020 Галинка! Спасибо большое за рецепт! Проверь, пожалуйста, ингредиенты! Я дописала маковую начинку. Все верно? 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 2 червня, 2020 2 часа назад, lana19 сказал: Галинка! Спасибо большое за рецепт! Проверь, пожалуйста, ингредиенты! Я дописала маковую начинку. Все верно? Дякую щиро,ви мій рятівник 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах