My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 11 липня, 2022 Ингредиенты: Картопля Вершкове масло Сир моцарела Часник та спеції Зелень Метод Очистити картоплю, ставимо варити заливши холодною водою на середньому вогні, до готовності. Тим часом нарізаємо дрібно часник, зелень та сир тоненькими пластами (для рецепта я використовую сир моцарела, ви можете брати будь-які сорти твердого сиру). Коли зварилась картопля, зливаємо воду. Нагріваємо пательню, кладемо вершкове масло, часник та спеції, помішуючи просмажуємо пару секунд, щоб часник віддав свій аромат у вершкове масло. Викладаємо відварену картоплю, періодично помішуючи просмажуємо її до золотистої скоринки на середньому вогні. Потім додаємо зелень та сир викладаємо слайсами зверху на картоплю. Накриваємо кришку і просмажуємо на маленькому вогні, до моменту поки сир повністю не розплавиться. Вимикаємо вогонь і зразу подаємо до столу. Страва з молодої картоплі готова) 3 2 musinka, Natali06, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 12 липня, 2022 Интересно! Я молодую картошечку обычно заливаю сметаной с чесноком и зеленью. А здесь с сыром. Никогда бы не додумалась! 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 13 липня, 2022 спробуйте це дуже смачно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 13 липня, 2022 Цікаво! Обов'язково приготую) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах