My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 15 серпня, 2022 Ингредиенты: Кукурудза Сіль Вершкове масло Метод - Кукурудзу для варіння вибираємо молоду. Очищаємо від листя, складаємо у каструлю, заливаємо холодною водою (воду не солимо), зверху викладаємо листя кукурудзи(як казали наші бабусі так смачніше), накриваємо кришкою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, і варимо 15 хвилин. - Виймаємо відварену кукурудзу, даємо трішки вихолонути. Далі натираємо вершковим маслом кукурудзу, присолюємо і смакуємо. - Якщо кукурудза залишилась, кладемо її у відвар в якому вона варилась. І вже на другий день, його можна трішки нагріти і знову смакувати смачною теплою кукурудзою. Смачна варена кукурудза готова) Процес приготування у відео рецепті: 2 lana19 та Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 466 Опубліковано: 21 серпня, 2022 Как раз принесла с базара кукурузу, а тут и тема на глаза попалась. Поделюсь своим опытом. Я кукурузу не варю, я ее готовлю в СВЧ. Это удобно и быстро. У меня электроплита и в эту жарюку совсем не хочется ее лишний раз включать и греть кухню. Кукурузу как есть (голую или в 2-3 листиках) намочить под краном просто водой, положить в обычный пакетик, завязать. В СВЧ готовить кукурузу на полной мощности 5-7 минут. У меня мощность печки 900 Вт, я готовлю 5 минут. После оставить ее в печке еще на 2 минуты и можно поедать с удовольствием! Хоть с солькой, хоть с маслом, хоть с чем. 1 1 lana19 та Sonnenblumen reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 210 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 Света, спасибо за способ готовки кукурузы в свч. Вчера в саду убирали кукурузиння и нашли пару штучек початков кукурузы, вроде бы в кастрюле две штуки варить не будешь, а вот в микре мы их быстро и приготовили. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 466 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 Оля, правда удобно? Рада, что пригодился совет. Я когда-то прочла на том сайте этот способ и теперь забыла про варку в кастрюле. Тем более нам на двоих делаю максимум 4 шт, сели и съели. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 210 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 Света, удобно. Правда в сезон у меня всё-таки в приоритете будет варка в кастрюле, бо варю её много, мы любители + я ещё её чищу и замораживаю зёрна. Потом в пиццу или салаты добавляю, очень вкусно. Только у меня один любимый сорт кукурузы, это Оверленд, она очень вкусная и так и в заморозке. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах