My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 23 серпня, 2022 Ингредиенты: Кількість овочів вказана в чистому виді 3 кг капусти 2 кг помідор 300 г цибулі 300 г моркви 500 г солодкого перцю 150 мл олії 100 мл оцет 4 ст.л. цукру 2 ст.л. солі 1 ч.л. чорного перцю Вихід 5 л капусти) Метод - промиваємо та очищаємо овочі. Капусту дрібно шинкуємо, помідори нарізаємо невеликими шматочками, перемелюємо на м’ясорубку. Цибулю – півкільцями. Моркву натираємо на грубу терку. Солодкий перець нарізаємо соломкою. - в каструлю в якій будемо готувати капусту, виливаємо олію, викладаємо моркву, помішуючи просмажуємо її 10 хвилин, далі до моркви додаємо цибулю, помішуючи просмажуємо ще 10 хвилин. Додаємо солодкий перець, продовжуємо просмажувати 10 хвилин. Виливаємо перекручені помідори, перемішуємо протушкуємо 15 хвилин. - Потім до овочів додаємо капусту, гарно перемішуємо і протушкуємо 50 хвилин. До овочів додаємо спеції, сіль, перець, цукор, гарно перемішуємо протушкуємо 10 хвилин. В кінці додаємо оцет, помішуючи протушкуємо ще пару хвилин, і знімаємо з вогню. Розкладаємо капусту по стерилізованих баночках і закатуємо. Вкутуємо ковдрою, й залишаємо до повного охолодження. Потім капусту зберігаємо у прохолодному місці. Капуста з овочами на зиму готова) Процес приготування у відео рецепті: 2 Олька та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 202 Опубліковано: 6 жовтня, 2022 Дякую за рецепт. Може в цьому році й спробую такий рецепт, бо вся капуста порепалася і зберігатися вона не буде. Тому шукаю рецепти де можна закрити капусту. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах