Elenka 4 097 Опубліковано: 26 листопада, 2023 Света, приготовила сегодня такие рулетики из теста фило. Залежалось оно у меня в морозилке и с одного края раскрошилась. На вид не очень, но вкусно. Начинку собрала разную(что нашлось😊) : картофельное пюре+адыгейский сыр, яблоко, тыква и тыква+яблоко. Последние 2 самые вкусные. 5 Магда, inucya, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 26 листопада, 2023 Цікаве рішення з тістом філо. Але мені здається, що воно тут більш сухе. Лена, ти тісто перед начинкою мастила олією? Я сьогодні боролася сама з собою. Вова хотів ці плацинди, але в мене переміг творог на останній стадії і напекла сочнів. Плацинди будуть пізніше, як сочні поїмо. 2 Olima та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 26 листопада, 2023 Света, брала по 2 листа фило на рулет, между слоями смазывала раст. маслом. Начинка хорошо пропитала рулеты. Картофель с сыром суховаты. Задача была сделать маложирную выпечку. (Мои ограничения) Семья не заметила, ела с удовольствием . 2 Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 27 листопада, 2023 От і добре, що сподобалися такі рулети. Гарбуз і яблуко рулять! 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах