My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 21 листопада, 2022 Ингредиенты: 500 г капусти квашеної 2 шт яблука 1 шт морква 1 шт цибуля 1 зубчик часнику 50 мл олії домашньої сіль до вашого смаку Метод Очищаємо моркву, цибулю і яблука від шкірочки. Натираємо моркву і яблука на грубу терку. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібно. Все складаємо у миску - Далі додаємо квашену капусту, заправляємо олією до смаку(сіль додавайте обережно, тому, що квашена капуста вже містить сіль). Все гарно перемішуєте. Салат Сільський готовий, подавайте до столу, дуже він смакує з топтанкою, тобто картопляним пюре) Процес приготування у відео рецепті: 1 1 musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 541 Опубліковано: 13 січня, 2023 Дуже цікаво, цибуля і часник разом... Чомусь завжди їх використовую окремо. Потрібно спробувати. Дякую, за рецепт ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 січня, 2023 50 хвилин тому, искусницаЯ сказав: Дуже цікаво, цибуля і часник разом... Чомусь завжди їх використовую окремо. Потрібно спробувати. Дякую, за рецепт ! Це, мабуть, для тих, хто червоний перець не їсть Я теж лише з цибулькою пробувала. Цікаво скуштувати мікс!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах