Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Пісні капустяні оладки на дріжджах. Українська Кухня

Recommended Posts

Ингредиенты:

400 г натертої капусти
250 мл води
20 г дріжджів (свіжі)
250 г борошна
1 ч.л солі
1 ст.л цукру
Олія для смаження

зображення_viber_2022-07-20_09-43-56-736.jpg

Метод

- Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо воду нагріту до теплого стану, до неї додаємо цукор, дріжджі. Перемішуємо, щоб всі інгредієнти розчинились. Додаємо до рідини частинами просіяне борошно, перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Накриваємо й ставимо в тепле місце підходити на 20 хвилин.
- Окремо в мисці натираємо капусту на грубій терці. Солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
- Коли підійшло тісто, віджимаємо капусту від рідини руками й кладемо її до тіста. Перемішуємо гарно ложкою, на цьому етапі можна ще тісто досолити, за вашим бажанням. Накриваємо і залишаємо підходити на 15 хвилин.
- Розігріваємо пательню, наливаємо олію, тісто вже не потрібно перемішуємо, беремо ложкою його з краєчка і викладаємо на пательню. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору, з обох сторін. Смакуємо як теплими, так і охолодженими.
- Смачні капустяні оладки на дріжджах готові)

Процес приготування оладок у відео рецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×