Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Гарбузові Коржі на дріжджах. Перепічки. Ощипок. Хліб на сковорідц

Recommended Posts

Ингредиенты:

300 г гарбузового пюре

250 мл молока

3 ст.л. олії

0,5 ч.л. солі

1 ч.л. цукру

11 г сухих дріжджів

750-800 г борошна

олія для смаження

зображення_viber_2022-11-10_19-39-28-441.jpg

Метод

- Очищаємо та нарізаємо на маленькі шматочки гарбуз, заливаємо його кропом, ставимо на вогонь та варимо його до готовності. Коли він буде вже готовий, зливаємо воду і робимо з гарбуза пюре.

- До теплого гарбузового пюре доливаємо молоко, олію, сіль, цукор, гарно перемішуємо. Окремо просіюємо борошно, додаємо до нього дріжджі, перемішуємо. Далі додаємо борошно невеликими порціями до рідини і замішуємо м’яке, еластичне тісто(вимішуємо не меньше 10-15 хвилин).

- Ділимо тісто на 4 частини, кожний шматочок розкачуємо в коло і проколюємо виделкою по всьому коржі.

- Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію, обсмажуємо перепічки з обох сторін до золотистого кольору на середньому вогні, накривши сковорідку кришкою.

Готові перепічки можна коштувати замість хліба або до чаю з медом, варенням.

Процес приготування у відео рецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Только увидела рецепт Перепички с гарбузом. Удачная замена хлебу. Надо попробовать нажарить на сковороде такие гарбузовые лепешечки! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×