Коник 262 Posted January 20, 2023 Ингредиенты: Тісто: Яйця 2 шт. Цукор 100 (хто любить більш солодке 125 г) Сметана 1 стакан Масло вершкове розтоплене 50 г Сода 0,5 ч. л. Борошно пшеничне 160 г Какао 50 г Начинка: Творог 500 г Яйця 3 шт. Цукор 100 г (хто любить більш солодке 125 г) Крохмаль 50 г Метод Яйця збити з цукром до однорідної маси, додати сметану, розтоплене вершкове масло. Змішати та просіяти борошно, какао, соду та додати ці сухі складові до рідких, перемішати. Я це все роблю міксером. Тісто готове. Чашу мультиварки змастити жиром ( я брала вершкове масло) і вилити тісто. Готуємо начинку: Змішати всі інгредієнти і перебити в блендері до однорідної маси. Якщо маса вийшла густою, можна додати сметани, щоб начинка була ніжнішою. Виливаємо в середину тіста. Ставимо випічку 1 час 15 хв. Можна випікати в духовці, тоді вона буде трішки щільніше, але також смачна. Дати охолонути в формі і насолоджуватись. Під час випічки тісто наче обволікає начинку і вона вся в тісті. 2 Наташшшка and musinka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted January 20, 2023 Гарний рецепт! Головне, що швидко робиться, якраз підійде для повсякденного приготування. Чимось схожа на шоколадно-сирний брауні, який любить дітвора. Тому ватрушку ставлю першою в черзі на випічку) Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6559 Posted January 20, 2023 Такі фото гарні!!! Але нема мультиварки, тому я ставлю в чергу) і буду у духовці пробувати робити. Дякую, за рецепт! Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3691 Posted January 21, 2023 А в какой мульте делалась выпечка? В смысле какого литража кастрюля? И какой мощности прибор? Это важно, т.к. мульти разные. А рецепт очень заинтересовал, сделаю облизательно! Share this post Link to post Share on other sites
Коник 262 Posted January 21, 2023 12 години тому, настоящая хозяйка сказав: А в какой мульте делалась выпечка? В смысле какого литража кастрюля? И какой мощности прибор? Это важно, т.к. мульти разные. А рецепт очень заинтересовал, сделаю облизательно! Доброго вечора. У мене ось така мультиварка 1 Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Коник 262 Posted January 21, 2023 Можна орієнтуватись, про готовність, по сухості сірника/шпажки Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3691 Posted January 22, 2023 Спасибо за ответ. У меня есть точно такой же Панасик! Полуживой с 2009 года! И как раз в нем выпечка еще работает. Ради выпечки и держу его, не избавляюсь. Значит, будет запеканка. У меня еще есть и другие три мульти , там мощность и литраж другие. Поэтому и спрашиваю про оригинал в рецепте, чтобы под свои иные адаптировать. Share this post Link to post Share on other sites
Коник 262 Posted January 22, 2023 13 години тому, настоящая хозяйка сказав: Спасибо за ответ. У меня есть точно такой же Панасик! Полуживой с 2009 года! И как раз в нем выпечка еще работает. Ради выпечки и держу его, не избавляюсь. Значит, будет запеканка. У меня еще есть и другие три мульти , там мощность и литраж другие. Поэтому и спрашиваю про оригинал в рецепте, чтобы под свои иные адаптировать. У мене теж старушка 2008 року))))). У мене співробітниця пекла в духовці, т.я. нема мультиварки, то теж смачно вийшло але вона була трохи щільніша ніж моя. Дуже зручно, що вона легко і швидко робиться, без заморочок. В цей раз тільки все поставила в мультиварку, як вимкнули світло, нічого простояла, привіт, як дали- включила і все чудово вийшло Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted January 23, 2023 12 години тому, Коник сказав: В цей раз тільки все поставила в мультиварку, як вимкнули світло, нічого простояла, привіт, як дали- включила і все чудово вийшло Оце саме класне в теперішній час! 1 Коник reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted February 2, 2023 І цей рецептик освоєно Додано в частовикористовувані, бо те, що дітвора любить. Я тісто закидаю в чашу мульті, а вони хором: " о, це в нас брауні буде?!!" Пікся вночі, то ж куштуватимем на сніданку. Але чомусь в мене не обволокло тісто начинку? Може дуже густе получилось? Я його лопаткою по чаші розрівнювала- розтягувала Ось так сирим, і після випічки майже так само. На смак то не впливає, але цікаво стало 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Коник 262 Posted February 2, 2023 Тісто має бути як густа сметана, воно виливається, а відродження наука трохи густіша в важча, тому воно і огортає начинку. Дівчата на роботі, хто пік цю ватрушка теж дивувались, як це відбувалось, але у всіх творог накрило або майже накрило тісто. Я нічого не розрівнювала, просто вилила тісто, а потім в середину вилила начінку, зразу наче маленький ободок тіста, а потім, в процесі випічка повністю покрило, навіть зверху тіста ставало більше ніж знизу. Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted February 2, 2023 6 годин тому, Коник сказав: Тісто має бути як густа сметана, воно виливається, а відродження наука трохи густіша в важча, тому воно і огортає начинку. Дівчата на роботі, хто пік цю ватрушка теж дивувались, як це відбувалось, але у всіх творог накрило або майже накрило тісто. Я нічого не розрівнювала, просто вилила тісто, а потім в середину вилила начінку, зразу наче маленький ободок тіста, а потім, в процесі випічка повністю покрило, навіть зверху тіста ставало більше ніж знизу. Прийдеться ще раз пекти Хочу, щоб і в мене огорнуло тісто начинку) Але в розрізі на ватрушку схоже! І смачно! Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1977 Posted February 12, 2023 Зробила я сьогодні цю Ватрушечку в мультиварці. Є у мене і Панасонік мультя, но я випкала в другий мульті. Творога було всього 320 г, 2 пачки по 160 г, маловато, но что уж було.Начинка полностью утопилась в тексті. 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted February 21, 2023 Які у вас елегантні ватрушки! Начинка білосніжна, однорідна, наче мусова! А моя точно лінива Share this post Link to post Share on other sites