Jump to content
Коник

Ватрушка в мультиварці/ватрушка ленива/ ватрушка заливна

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто:
Яйця 2 шт.
Цукор 100 (хто любить більш солодке 125 г)
Сметана 1 стакан
Масло вершкове розтоплене 50 г
Сода 0,5 ч. л.
Борошно пшеничне 160 г
Какао 50 г
Начинка:
Творог 500 г
Яйця 3 шт.
Цукор 100 г (хто любить більш солодке 125 г)
Крохмаль 50 г

large.1597750798_grey-texture-background_529200-24.jpg

Метод

Яйця збити з цукром до однорідної маси, додати сметану, розтоплене вершкове масло.
Змішати та просіяти борошно, какао, соду та додати ці сухі складові до рідких, перемішати. Я це все роблю міксером. Тісто готове.
Чашу мультиварки змастити жиром ( я брала вершкове масло) і вилити тісто.
Готуємо начинку:
Змішати всі інгредієнти і перебити в блендері до однорідної маси. Якщо маса вийшла густою, можна додати сметани, щоб начинка була ніжнішою.
Виливаємо в середину тіста.
Ставимо випічку 1 час 15 хв.
Можна випікати в духовці, тоді вона буде трішки щільніше, але також смачна.
Дати охолонути в формі і насолоджуватись.

large.872984981_photo1674195928.jpg
Під час випічки тісто наче обволікає начинку і вона вся в тісті.

Гарний рецепт! Головне, що швидко робиться, якраз підійде для повсякденного приготування.

Чимось схожа на шоколадно-сирний брауні, який любить дітвора. Тому ватрушку ставлю першою в черзі на випічку)

Такі фото гарні!!!  Але нема мультиварки, тому я  ставлю в чергу)  і буду у духовці пробувати робити. Дякую, за рецепт! 

А в какой мульте делалась выпечка? В смысле какого литража кастрюля? И какой мощности прибор? Это важно, т.к. мульти разные.

А рецепт очень заинтересовал, сделаю облизательно!

12 години тому, настоящая хозяйка сказав:

А в какой мульте делалась выпечка? В смысле какого литража кастрюля? И какой мощности прибор? Это важно, т.к. мульти разные.

А рецепт очень заинтересовал, сделаю облизательно!

Доброго вечора. У мене ось така мультиварка

IMG_20230121_230645.jpg

Screenshot_2023-01-21-23-07-13-521_com.android.chrome.jpg

Спасибо за ответ. У меня есть точно такой же Панасик! Полуживой с 2009 года! И как раз в нем выпечка еще работает. Ради выпечки и держу его, не избавляюсь. Значит, будет запеканка.

У меня еще есть и другие три мульти , там мощность и литраж другие. Поэтому и спрашиваю про оригинал в рецепте, чтобы под свои иные адаптировать.

13 години тому, настоящая хозяйка сказав:

Спасибо за ответ. У меня есть точно такой же Панасик! Полуживой с 2009 года! И как раз в нем выпечка еще работает. Ради выпечки и держу его, не избавляюсь. Значит, будет запеканка.

У меня еще есть и другие три мульти , там мощность и литраж другие. Поэтому и спрашиваю про оригинал в рецепте, чтобы под свои иные адаптировать.

У мене теж старушка 2008 року))))). У мене співробітниця пекла в духовці, т.я. нема мультиварки, то теж смачно вийшло але вона була трохи щільніша ніж моя.

Дуже зручно, що вона легко і швидко робиться, без заморочок. В цей раз тільки все поставила в мультиварку, як вимкнули світло, нічого простояла, привіт, як дали- включила і все чудово вийшло

12 години тому, Коник сказав:

В цей раз тільки все поставила в мультиварку, як вимкнули світло, нічого простояла, привіт, як дали- включила і все чудово вийшло

Оце саме класне в теперішній час!

І цей рецептик освоєно:girlprik:

Додано в частовикористовувані, бо те, що дітвора любить. Я тісто закидаю в чашу мульті, а вони хором: " о, це в нас брауні буде:smile5:?!!"

Пікся вночі, то ж куштуватимем на сніданку.

Але чомусь в мене не обволокло тісто начинку? Може дуже густе получилось? Я його лопаткою по чаші розрівнювала- розтягувала:girl_cookins:

20230201_214203.thumb.jpg.5c89fb4674cf34e86edc89b3d672a23e.jpg

Ось так сирим, і після випічки майже так само. На смак то не впливає, але цікаво стало:mda:

Тісто має бути як густа сметана, воно виливається, а відродження наука трохи густіша в важча, тому воно і огортає начинку. Дівчата на роботі, хто пік цю ватрушка теж дивувались, як це відбувалось, але у всіх творог накрило або майже накрило тісто. Я нічого не розрівнювала, просто вилила тісто, а потім в середину вилила начінку, зразу наче маленький ободок тіста, а потім, в процесі випічка повністю покрило, навіть зверху тіста ставало більше ніж знизу. 

6 годин тому, Коник сказав:

Тісто має бути як густа сметана, воно виливається, а відродження наука трохи густіша в важча, тому воно і огортає начинку. Дівчата на роботі, хто пік цю ватрушка теж дивувались, як це відбувалось, але у всіх творог накрило або майже накрило тісто. Я нічого не розрівнювала, просто вилила тісто, а потім в середину вилила начінку, зразу наче маленький ободок тіста, а потім, в процесі випічка повністю покрило, навіть зверху тіста ставало більше ніж знизу. 

Прийдеться ще раз пекти:girl_184:

Хочу, щоб і в мене огорнуло тісто начинку)

Але в розрізі на ватрушку схоже!

20230202_142322.thumb.jpg.f5a55ddb29994b8964bb758192e2635a.jpg

І смачно!

Зробила я сьогодні цю Ватрушечку в мультиварці. Є у мене і Панасонік мультя, но я випкала в другий мульті. Творога  було всього 320 г, 2 пачки по 160 г, маловато, но что уж було.Начинка полностью утопилась в тексті.

20230212_173706.thumb.jpg.77ccfbdb4da86f77bf9d09c882a8a2ce.jpg