Коник 262 Опубліковано: 20 січня, 2023 Ингредиенты: Тісто: Яйця 2 шт. Цукор 100 (хто любить більш солодке 125 г) Сметана 1 стакан Масло вершкове розтоплене 50 г Сода 0,5 ч. л. Борошно пшеничне 160 г Какао 50 г Начинка: Творог 500 г Яйця 3 шт. Цукор 100 г (хто любить більш солодке 125 г) Крохмаль 50 г Метод Яйця збити з цукром до однорідної маси, додати сметану, розтоплене вершкове масло. Змішати та просіяти борошно, какао, соду та додати ці сухі складові до рідких, перемішати. Я це все роблю міксером. Тісто готове. Чашу мультиварки змастити жиром ( я брала вершкове масло) і вилити тісто. Готуємо начинку: Змішати всі інгредієнти і перебити в блендері до однорідної маси. Якщо маса вийшла густою, можна додати сметани, щоб начинка була ніжнішою. Виливаємо в середину тіста. Ставимо випічку 1 час 15 хв. Можна випікати в духовці, тоді вона буде трішки щільніше, але також смачна. Дати охолонути в формі і насолоджуватись. Під час випічки тісто наче обволікає начинку і вона вся в тісті. 2 musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 січня, 2023 Гарний рецепт! Головне, що швидко робиться, якраз підійде для повсякденного приготування. Чимось схожа на шоколадно-сирний брауні, який любить дітвора. Тому ватрушку ставлю першою в черзі на випічку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 20 січня, 2023 Такі фото гарні!!! Але нема мультиварки, тому я ставлю в чергу) і буду у духовці пробувати робити. Дякую, за рецепт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 432 Опубліковано: 21 січня, 2023 А в какой мульте делалась выпечка? В смысле какого литража кастрюля? И какой мощности прибор? Это важно, т.к. мульти разные. А рецепт очень заинтересовал, сделаю облизательно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 21 січня, 2023 12 години тому, настоящая хозяйка сказав: А в какой мульте делалась выпечка? В смысле какого литража кастрюля? И какой мощности прибор? Это важно, т.к. мульти разные. А рецепт очень заинтересовал, сделаю облизательно! Доброго вечора. У мене ось така мультиварка 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 21 січня, 2023 Можна орієнтуватись, про готовність, по сухості сірника/шпажки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 432 Опубліковано: 22 січня, 2023 Спасибо за ответ. У меня есть точно такой же Панасик! Полуживой с 2009 года! И как раз в нем выпечка еще работает. Ради выпечки и держу его, не избавляюсь. Значит, будет запеканка. У меня еще есть и другие три мульти , там мощность и литраж другие. Поэтому и спрашиваю про оригинал в рецепте, чтобы под свои иные адаптировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 22 січня, 2023 13 години тому, настоящая хозяйка сказав: Спасибо за ответ. У меня есть точно такой же Панасик! Полуживой с 2009 года! И как раз в нем выпечка еще работает. Ради выпечки и держу его, не избавляюсь. Значит, будет запеканка. У меня еще есть и другие три мульти , там мощность и литраж другие. Поэтому и спрашиваю про оригинал в рецепте, чтобы под свои иные адаптировать. У мене теж старушка 2008 року))))). У мене співробітниця пекла в духовці, т.я. нема мультиварки, то теж смачно вийшло але вона була трохи щільніша ніж моя. Дуже зручно, що вона легко і швидко робиться, без заморочок. В цей раз тільки все поставила в мультиварку, як вимкнули світло, нічого простояла, привіт, як дали- включила і все чудово вийшло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 січня, 2023 12 години тому, Коник сказав: В цей раз тільки все поставила в мультиварку, як вимкнули світло, нічого простояла, привіт, як дали- включила і все чудово вийшло Оце саме класне в теперішній час! 1 Коник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 2 лютого, 2023 І цей рецептик освоєно Додано в частовикористовувані, бо те, що дітвора любить. Я тісто закидаю в чашу мульті, а вони хором: " о, це в нас брауні буде?!!" Пікся вночі, то ж куштуватимем на сніданку. Але чомусь в мене не обволокло тісто начинку? Може дуже густе получилось? Я його лопаткою по чаші розрівнювала- розтягувала Ось так сирим, і після випічки майже так само. На смак то не впливає, але цікаво стало 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 2 лютого, 2023 Тісто має бути як густа сметана, воно виливається, а відродження наука трохи густіша в важча, тому воно і огортає начинку. Дівчата на роботі, хто пік цю ватрушка теж дивувались, як це відбувалось, але у всіх творог накрило або майже накрило тісто. Я нічого не розрівнювала, просто вилила тісто, а потім в середину вилила начінку, зразу наче маленький ободок тіста, а потім, в процесі випічка повністю покрило, навіть зверху тіста ставало більше ніж знизу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 2 лютого, 2023 6 годин тому, Коник сказав: Тісто має бути як густа сметана, воно виливається, а відродження наука трохи густіша в важча, тому воно і огортає начинку. Дівчата на роботі, хто пік цю ватрушка теж дивувались, як це відбувалось, але у всіх творог накрило або майже накрило тісто. Я нічого не розрівнювала, просто вилила тісто, а потім в середину вилила начінку, зразу наче маленький ободок тіста, а потім, в процесі випічка повністю покрило, навіть зверху тіста ставало більше ніж знизу. Прийдеться ще раз пекти Хочу, щоб і в мене огорнуло тісто начинку) Але в розрізі на ватрушку схоже! І смачно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Зробила я сьогодні цю Ватрушечку в мультиварці. Є у мене і Панасонік мультя, но я випкала в другий мульті. Творога було всього 320 г, 2 пачки по 160 г, маловато, но что уж було.Начинка полностью утопилась в тексті. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 лютого, 2023 Які у вас елегантні ватрушки! Начинка білосніжна, однорідна, наче мусова! А моя точно лінива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах