Перейти до вмісту
Справжня господиня

Пирог с яблоками и кремом

Recommended Posts

Ингредиенты:

Крем:

2 яйца

Ванильный сахар 10гр

Щепотка соли

З столовых ложек сахара

250мл молока

1 ст.л. с горкой муки

1 ст.л. крахмала

Для теста

2 яйца

100 гр сахара

Ванильный сахар 10гр

Щепотка соли

100мл молока

100 мл раст.масла

280 гр муки

15 гр разрыхлителя

1 яблоко

горсть изюма и клюквы
(*у меня орехи) - опционально

20230306_141215.jpg

 

 

Метод

Сначала надо сварить крем. В кастрюле соединяем все ингредиенты для крема, варим при помешивании до первых булек. Остужаем.

В это время готовим тесто: яйца взбиваем с сахаром до пышности, добавляем остальные ингредиенты.

В подготовленную круглую форму диам. 22-24 см выкладываем тесто ровным слоем.

В кулинарный мешок помещаем крем, широко отрезаем кончик и выдавливаем крем поверх теста кругами или спиралью.

По крему можно рассыпать изюм, клюкву. У меня не было, посыпала грецкими орехами.

Яблоко разрезаем на 4 части, удаляем сердцевину и каждую часть нарезаем на пластины толщиной 3-4 мм.

Кусочки яблок вставляем между полосками крема по кругу. Сверху можно еще посыпать клюквой (орехами), я еще притрусила корицей.

20230306_125258.thumb.jpg.3eb34b8e5b783277ea4baf2ddc181c16.jpg

Выпекать в предварительно разогретой духовке при 180 град около 45 минут. 

Пасле остывания можно посыпать сахарной пудрой.

Я хотела растопить шоколад и полить сверху струйкой, но муж вырвал тарелку из рук "и так хорошо!!!":girl_haha::smayliki-eda-141:

20230306_141327.thumb.jpg.2f29cc34b25ff87cc9f381310d07a9d6.jpg

В следующие разы сварю сахарную глазурь с лимонным соком и полью струйкой сверху, это будет бомбезно! Делать буду поздно вечером, когда ОН спит.:girl_haha:

Пы.сы. Этот рецепт сегодня утром увидела на канале Самвела Адамяна, понравился минимумом продуктов и без большого к-ва жира. ЭТО ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!!

Вписала рецепт в заветную тетрадочку с ходовыми рецептами, буду печь часто. А Вова как целовал, как целовал...!!!:1376000308:

ну не всегда у меня получаются красивые фотки, зато у меня получается очень вкусно!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Это шедевр!!!!беру в закладку!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 хвилини тому, fronya40 сказав:

Это шедевр!!!!беру в закладку!

Таня, я люблю такі прості рецепти без особливих витребеньок, з самими простими дешевими продуктами, але з результатом ВАУ! Оце такий пиріг! Сама в шоці! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Красивий пиріг. Та легкий в приготуванні. 
Хочу добавити в закладки, щоб через деякий час приготувати, але не знаю як це зробити. 
Раніше добавляла, а зараз не знайду що куди натаскати. 
Дівчатка, допоможіть, будь ласка, телепню. :confused:
(може нажати Bookmark? . але я "по-АНгельські" не розумію))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 години тому, Живчик сказав:

Bookmark

Так!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Зішкрябую себе з дивану і йду готувати цю красу!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 хвилини тому, Алцьона сказав:

Зішкрябую себе з дивану і йду готувати цю красу!!!

Оце правильне рішення! Диван не готує пироги, а духовка готує дуже смачні! Чекаю.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Нарешті принесла))

Фотозвіт.

20230310_112331.thumb.jpg.47dd019aaa563d9a03f9eeb28b28330c.jpg

Бо пирога вже давно з'їли. Смакота нереальна! Той крем зверху :x22:

Половина пирога з яблуками, половина притрушена перемеленими горішками.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 година тому, Алцьона сказав:

Нарешті принесла))

Фотозвіт.

20230310_112331.thumb.jpg.47dd019aaa563d9a03f9eeb28b28330c.jpg

Бо пирога вже давно з'їли. Смакота нереальна! Той крем зверху :x22:

Половина пирога з яблуками, половина притрушена перемеленими горішками.

Ну, а я шо казала? І ото б ти лежала на дивані дальше і мріяла про той пиріг. А так пішла і спекла он якого красеня! Не сумніваюся, що було дуже смачно. Дякую за фото.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

І від мене звіт

Випікала в силіконовій формі 28 см. 

І піднявся гарно. Не плаский. 

 

 

Прихований текст

 

 

 

_20230313_211357.JPG

Змінено користувачем tasata

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
53 хвилини тому, tasata сказав:

І від мене звіт

Випікала в силіконовій формі 28 см. 

І піднявся гарно. Не плаский. 

 

 

  Показати вміст

 

 

 

_20230313_211357.JPG

Який гарний! І крема багато, і яблук багатенько, і пухкий, зразу видно. Красень!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
23 години тому, tasata сказав:

І від мене звіт

Ох скільки яблучок!! Коли в пирозі яблуко на яблуці - то це така смакота!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні доця пиріг опанувала)

Останнє домашнє яблучко було, тому так одиноко лежать в пирозі.20230501_213205.thumb.jpg.29400084f82e7827242ee9c85e033c81.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
11 година тому, Алцьона сказав:

Сьогодні доця пиріг опанувала)

Останнє домашнє яблучко було, тому так одиноко лежать в пирозі.20230501_213205.thumb.jpg.29400084f82e7827242ee9c85e033c81.jpg

 

Алла, доця молодець, хоч з одним яблучком, але ж приготувала смакоту! Тільки на мій погляд треба було трохи більше в духовці подержати, підрум*янити. 

От нагадала мені за цей пиріг, так захотілося спекти! І яблука є, і все є, та й ще лишні кг є... Як думаєш, пекти?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні пекла цей пиріг на замовлення. Зверху поливала помадкою цукровою лимонною.

20231002_151641.thumb.jpg.5df2f8017dcc0d5917c2860e09467ad4.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×