Перейти до вмісту
Dimon

Хек Тушеный в Томате / Рыба в Томатном Соусе

Recommended Posts

Ингредиенты:

Морковь - 1шт.
Лук - 1 шт.
Хек -3 шт.
Соль, перец - по вкусу
Томатная паста - 20 гр.
Подсолнечное масло
Мука - 50 гр.
 
Приготовление:
Нарезаем рыбины на кусочки толщиной примерно 2-3см, солим, перчим и оставляем на 10 мин. Далее обваливаем в муке и обжариваем на сковороде до золотистой корочки. 
Тем временем трем морковь, нарезаем кубиками лук и все вместе обжариваем.
В кастрюлю наливаем немного масла, выкладываем обжаренные овощи, потом рыбу.
Томатную пасту разбавляем водой и заливаем рыбу с овощами. Доводим до кипения и тушим минут 40 на маленьком огне.
 
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×