Перейти до вмісту
Коник

Баскський шоколадний чизкейк

Recommended Posts

Ингредиенты:

Цукор - 91г 8.01% 
Вершки - 265г  23.29%
Шоколад молочний - 199г  17,47%  
Яйце - 149 г   13.10%
Крохмаль картопляний - 10 г  0.87% 
Какао алкалізований - 10г  0.87% 
Сир вершковий - 414г  36.39%

large.478482487_photo1678771538.jpg

Метод

Розігріти духовку до 240°С.
Застелити форму пергаментом для випічки. Просіяти крохмаль з какао. Розтопити шоколад. Сир перемішати з цукром. Добавити
вершки  і перемішати.  Додати розтоплений шоколад, ретельно перемішати, потім ввести по одному яйцю і добре перемішати масу. Для кращого результату можна спочатку яйця пробити блендером та процідити через сито. Додати крохмаль із какао та перемішати. Викласти сирну масу у форму. Потім злегка постукати, щоб вибити бульбашки на поверхню. Потім пузирі лопніть лопаткою. Ставимо в розігріту духовку. Випікати 27 хв, після випічки 4 години стабілізація.

large.photo1678771538.jpglarge.440017960_photo1678771538(1).jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую, Танюша! Він страшний/складний тільки поки  дивишся на рецепт, а робиться дуже легко

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Читаю рецепт, мов конспект з вищої математики:gerlcaused:. Такі точності))

А на вигляд кейк спокусливий) якщо повернутись до конспектів, то це вже буде із мистецтва:girlprik:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×