Jump to content
Sign in to follow this  
Коник

Баскський шоколадний чизкейк

Recommended Posts

Ингредиенты:

Цукор - 91г 8.01% 
Вершки - 265г  23.29%
Шоколад молочний - 199г  17,47%  
Яйце - 149 г   13.10%
Крохмаль картопляний - 10 г  0.87% 
Какао алкалізований - 10г  0.87% 
Сир вершковий - 414г  36.39%

large.478482487_photo1678771538.jpg

Метод

Розігріти духовку до 240°С.
Застелити форму пергаментом для випічки. Просіяти крохмаль з какао. Розтопити шоколад. Сир перемішати з цукром. Добавити
вершки  і перемішати.  Додати розтоплений шоколад, ретельно перемішати, потім ввести по одному яйцю і добре перемішати масу. Для кращого результату можна спочатку яйця пробити блендером та процідити через сито. Додати крохмаль із какао та перемішати. Викласти сирну масу у форму. Потім злегка постукати, щоб вибити бульбашки на поверхню. Потім пузирі лопніть лопаткою. Ставимо в розігріту духовку. Випікати 27 хв, після випічки 4 години стабілізація.

large.photo1678771538.jpglarge.440017960_photo1678771538(1).jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дякую, Танюша! Він страшний/складний тільки поки  дивишся на рецепт, а робиться дуже легко

Share this post


Link to post
Share on other sites

Читаю рецепт, мов конспект з вищої математики:gerlcaused:. Такі точності))

А на вигляд кейк спокусливий) якщо повернутись до конспектів, то це вже буде із мистецтва:girlprik:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×