Pitochka 3 342 Опубліковано: 6 серпня, 2023 Ингредиенты: Баклажани - 5кг Вода - 2л Цукор - 1 склянка Оцет - 0,5 л Часник - 200 гр Червоний болгарський перець - 7 шт Гірка перчина - 1 шт Олія - 0,4 л Метод 5 кг баклажан помити, порізати на невеликі шматочки , посолити і залишити на 2години. На м'ясорубці перемолоти часник, перець та додати олію. Ставимо на вогонь і даємо закипіти. Вогонь прикручуємо і лишаємо томитися. В кастрюлі змішати воду, оцет і цукор, закип'ятити. З баклажанів злити рідину, закидуємо в окріп приблизну кількість. на 1 банку. проварюємо хвилин 8-10 Зварені баклажани, викладаємо частинами в стерилізовані банки, злегка приминаємо і прослоюємо нашою киплячою підливкою. Закриваємо кришками і під ковдру) Я пришвидшила процес, і перемолола інгрідієнти на заливку в блендері і отримала мутну кашку, якщо на м'ясорубці , то буде прозора рідина з частинками перцю і часника. Дуже раджу обирати стареньку кастрюльку, бо підливка має специфічний запах і смак) Має смак солодко-кислий з гостринкою і ароматом часнику. супер до м'яса чи картопельки) 5 fronya40, Наташшшка, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 6 серпня, 2023 (змінено) Дякую, це цікаво. Обов*язково приготую на пробу. Питання: - де треба зберігати, чи буде стояти в квартирі? -який запах і смак має ота джурджа, що треба стареньку каструльку? В мене немає такої каструльки. -що краще, на м*ясорубку чи блендер оту заливку? -який вихід літрів з рецепту? Змінено 6 серпня, 2023 користувачем справжня господиня 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 342 Опубліковано: 6 серпня, 2023 43 хвилини тому, справжня господиня сказав: Дякую, це цікаво. Обов*язково приготую на пробу. Питання: - де треба зберігати, чи буде стояти в квартирі? -який запах і смак має ота джурджа, що треба стареньку каструльку? В мене немає такої каструльки. -що краще, на м*ясорубку чи блендер оту заливку? -який вихід літрів з рецепту? Користуйся на здоров'я) Я зберігаю в квартирі. Поправка - банки на фото закриті спеціальними капроновими кришками для консервування. Запах болгарського перцю і часнику. Одного разу зробила в каструлі, якою частіше використовую, то потім готувала в ній - я відчувала легкий присмак. Тому попереджаю, що суміш досить ароматна Я завжди робила на м'ясорубку, вперше цього разу на блендері, за смаком - різниці не помітила. Вихід - приблизно 5-6 літрових банок, в залежності від соковитості баклажан і перця. 4 lana19, Наташшшка, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах