Jump to content
Sign in to follow this  
natamylove

Червоний оксамит з Орео

Recommended Posts

Ингредиенты:

Бісквіт

2 яйця

90 гр масло вершкове розтоплене

100 гр цукру

140 гр кефір, молоко або сметана

30 гр олія без запаху

Фарбник червоний любий

Розпушувач 

180 гр борошна

 

Крем

400 мл вершків для збивання (у мене 26% вже були з цукром) збити

Якщо вершки без цукру, додайте 100 мл сгущенки

або 150 гр цукрової пудри

15 гр  желатину

200 гр печива Орео

393965736_878444963869693_602328643559839834_n.jpg

 

Метод

Бісквіт

Все з'єднати, краще міксером. Яйця  (жовтки з білками) не відокремлювати.

Випікаємо 7-10 хвилин 180'С.

Бісквіт випікаю 60×40 см тонким шаром на листі, потім розрізаю навпіл.

 

Крем

Додати  набухлого та розігрітого желатину. Розкришити  печиво Орео.

 

Торт роблю в прямокутній формі, розмір 30×40 см, висота 5.5 см.

393173611_676221054601960_6469497005054403053_n.jpg

Зібрати торт і в холодильник на ніч. Покрити шоколадной глазур'ю.

393979431_6786081468173873_1259847174227902935_n.jpg370288921_167824796396512_7177792460824731874_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наталь, краса яка!!! Дякую, за рецепт!  Хочу уточнити скільки розпушувача? І я вірно зрозуміла, желатин замочити в воді? А скільки води і який желатин звичайний чи листовий? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Розпушувача 10 грамм

Желатин який є,я цей торт вже рази три робила, і звичайний і листовий брала,в воді його замочити,та розігріти,я в микрохвильов гріла

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×