Перейти до вмісту
natamylove

Червоний оксамит з Орео

Recommended Posts

Ингредиенты:

Бісквіт

2 яйця

90 гр масло вершкове розтоплене

100 гр цукру

140 гр кефір, молоко або сметана

30 гр олія без запаху

Фарбник червоний любий

Розпушувач 

180 гр борошна

 

Крем

400 мл вершків для збивання (у мене 26% вже були з цукром) збити

Якщо вершки без цукру, додайте 100 мл сгущенки

або 150 гр цукрової пудри

15 гр  желатину

200 гр печива Орео

393965736_878444963869693_602328643559839834_n.jpg

 

Метод

Бісквіт

Все з'єднати, краще міксером. Яйця  (жовтки з білками) не відокремлювати.

Випікаємо 7-10 хвилин 180'С.

Бісквіт випікаю 60×40 см тонким шаром на листі, потім розрізаю навпіл.

 

Крем

Додати  набухлого та розігрітого желатину. Розкришити  печиво Орео.

 

Торт роблю в прямокутній формі, розмір 30×40 см, висота 5.5 см.

393173611_676221054601960_6469497005054403053_n.jpg

Зібрати торт і в холодильник на ніч. Покрити шоколадной глазур'ю.

393979431_6786081468173873_1259847174227902935_n.jpg370288921_167824796396512_7177792460824731874_n.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталь, краса яка!!! Дякую, за рецепт!  Хочу уточнити скільки розпушувача? І я вірно зрозуміла, желатин замочити в воді? А скільки води і який желатин звичайний чи листовий? 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Розпушувача 10 грамм

Желатин який є,я цей торт вже рази три робила, і звичайний і листовий брала,в воді його замочити,та розігріти,я в микрохвильов гріла

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×