natamylove 4376 Posted October 23, 2023 Ингредиенты: Бісквіт 2 яйця 90 гр масло вершкове розтоплене 100 гр цукру 140 гр кефір, молоко або сметана 30 гр олія без запаху Фарбник червоний любий Розпушувач 180 гр борошна Крем 400 мл вершків для збивання (у мене 26% вже були з цукром) збити Якщо вершки без цукру, додайте 100 мл сгущенки або 150 гр цукрової пудри 15 гр желатину 200 гр печива Орео Метод Бісквіт Все з'єднати, краще міксером. Яйця (жовтки з білками) не відокремлювати. Випікаємо 7-10 хвилин 180'С. Бісквіт випікаю 60×40 см тонким шаром на листі, потім розрізаю навпіл. Крем Додати набухлого та розігрітого желатину. Розкришити печиво Орео. Торт роблю в прямокутній формі, розмір 30×40 см, висота 5.5 см. Зібрати торт і в холодильник на ніч. Покрити шоколадной глазур'ю. 4 inucya, Справжня господиня, lana19 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6541 Posted October 24, 2023 Наталь, краса яка!!! Дякую, за рецепт! Хочу уточнити скільки розпушувача? І я вірно зрозуміла, желатин замочити в воді? А скільки води і який желатин звичайний чи листовий? 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
natamylove 4376 Posted October 24, 2023 Розпушувача 10 грамм Желатин який є,я цей торт вже рази три робила, і звичайний і листовий брала,в воді його замочити,та розігріти,я в микрохвильов гріла 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites